jednamamapodcast
24. nov 2018
534 

Odporúčam tieto slovenské a české podcasty

Ahojte, ak by ste chceli začať počúvať podcasty, ale neviete ako na to, prečítajte si príspevok s názvom Mamičky, počúvate podcasty?

Je pravda, že väčšina podcastov je v angličtine a ďalších svetových jazykoch, ale existujú už aj kanály v našej rodnej reči, a niektoré sú celkom zaujímavé 🙂 Scrollujte nižšie.

Jedna Mama - celkom bez hanby ako prvý odporučím môj vlastný podcast 🙂 Volám sa Veronika a v roku 2018 sa zo mňa stala mama. V jednotlivých epizódach hovorím o svojich zážitkoch a skúsenostiach s tehotenstvom, pôrodom ale najmä materstvom. Tento nový svet je pre mňa poriadny zaberák, ale dýcham zhlboka a snáď to nejako zvládnem 🙂

Počuj. - Tento podcast nahrávajú dve kamarátky Fi a Maťa. V jednotlivých epizódach sa zaoberajú rôznymi témami ako napríklad výtvarným umením, letnými festivalmi, konšpiračnými teóriami ale aj gastronómiou. Ako uvádzajú v popise, uvažujú nad tým, čo to znamená byť zodpovednými dospelými v dnešnej dobe na Slovensku.

V Oblacích - Tereza Salte, známa aj ako TerezaInOslo, je mamou, podnikateľkou, blogerkou a autorkou knihy Šlehačková Oblaka. Prostredníctvom svojho podcastu chce poslucháčov vtiahnuť ešte hlbšie do svojho života a zároveň poodhaliť pravdu, ktorá sa skrýva za ilúziou dokonalých životov ľudí na sociálnych sieťach a blogoch.

V ženskom rode - O láske, nádeji a sile v ženskom rode. Katka Diková Strýčková prináša rozhovory so zaujímavými Slovenkami. Celkom určite vás zaujme ostatný diel s doktorkou Zuzanou Šebíkovou, gynekologičkou a pôrodníčkou, ktorá pôsobila aj ako Lekárka bez hraníc.

Všesvet - Cestovateľská škola života s Tinou Hamárovou a Naďou Hubočan. Ak sa práve nechystáte do sveta, ale len do najbližšieho parku, tieto dámy vám sprostredkujú vzrušujúce zážitky z rôznych kútov sveta.

Aké podcasty počúvate vy? Hoďte tipy do komentára!!!

Začni písať komentár...

Odošli