jitka1975
28. mar 2017
38 

Bupi - vôňa ktorá si ťa kúpi

Sme rodinka s 2 deťmi. Dcéra má 15 rokov a syn 2 a pol roka. Veľmi ma potešilo, keď som sa dočítala, že budeme testovať kozmetiku Bupi. Za prvé som nemala nikdy šťastie a za druhé som bola celkom spokojná s touto značkou,aj keď som skúsila len telové mlieko a šampón na základe informácie a správy o dôležitosti používania kozmetiky bez parabenov kvôli rakovine tu na MK od nebohej Bubeny.

Po prevzatí balíčku sme hneď začali odbalovať a Martinovi sa zapáčila žabka. Balík obsahoval:

1. Tuhé mydlo Bupi v tvare žabky

2. Jemné mydlo na ruky Bupi

3. Vlhčený toaletný papier Bupi

A okrem kozmetiky plyšová žabka Bupi, podložka na tuhé mydlo v tvare žabky a darčeková taška.

Tuhé mydlo Bupi

Veľmi pekný a pútavý obal, z ktorého cez priehľadnú fóliu vykúka zelené mydielko v tvare žabky. Ihneď po otvorení má upútala jemná vôňa,tak typická pre túto značku. Z obalu sme si vystrihli papierovú žabku. Rozhodli sme sa použiť mydlo na večerné kúpanie. Martinko si urobil z podložky loďku pre žabku a vozil ju, kým nezistil,že sa dá z mydla urobiť v rúčke dosť peny. Mydlo bolo príjemné,ale len do okamihu, kým som nezistila, že vytvára akoby pocit suchých rúk a po zmyvani z telíčka som mala pocit,že mu "deriem kožu". Žiaľ ja mám aj so synom a dcérou dosť suchú pokožku,tak sa u nás mydlo moc neosvedčilo. Syn sa o 2 dní vysypal a celú noc škriabal, príčina sa zatiaľ nezistila,ale dúfam že to s týmto nesúvisí. 

Tekuté mydlo na ruky

V našej rodine málo zo všetkých testovaných výrobkov najväčší úspech. Nielen vôňa Bupi Fruti upútala pozornosť, ale aj jemné zloženie a pena, ktorá sa najviac páčila synovi a vedel by minúť mydlo za jeden deň a stratiť sa v oblakoch peny. Možno tým, že mydlo obsahuje šalviu, sme nemali nepríjemný pocit suchých rúk. Určite budeme používať a kupovať mydlo pre tieto aj antibakteriálne vlastnosti.

Vlhčený toaletný papier

Papier má tiež typickú vôňu Bupi a v balíčku je 60 ks. Martinko odmietal záchod a uprednostňoval plienku, ale odkedy vie,že riťka sa dá utierať voňavým papierom od žabky, prestáva sa báť a celkom sa teší a kričí hotovo,aby sme mohli potom papierik spláchnuť, keďže sa dajú max. 3 ks 

Skúsili sme použiť papier pri ušpinenej plienke,ale v takom prípade by som možno prijala viac navlhcene utierky, aby sa ich toľko neminulo. Takže pri nehode do plienky máme iné,ale na záchode nás vždy vítajú papiere od žabky.

Záver: kozmetika Bupi je fajn, krásne a jemne vonia a podstatné, že neobsahuje žiadne parabeny. Už si našla u nás svoje miesto, dokonca už máme dokupeny umyvaci gél na dobrý spánok s vôňou levandule pre Martinka a ten tiež krásne vonia a vyhovuje aj suchej pokožke. 

#test_bupi2

Začni písať komentár...

Odošli