jsrv82
22. dec 2016
221 

Testovanie krémov NUANCE

V mikulášskom období nedostali balíček len moje deti, ale aj ja. Ten môj však doručil kuriér. Cez túto mamičkovskú stránku si ma lekáreň Dr. Max vybrala ako jednu z desiatich žien na testovanie francúzskej pleťovej kozmetiky značky Nuance sady MAGICAL RADIANCE CONTROL, ktorej zložky sú výhradne prírodného pôvodu. A to bol hlavný dôvod, prečo som mala záujem testovať práve tieto produkty.

    Testovací balíček obsahoval:

- sérum pre všetky typy pleti

- denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť

- denný krém pre suchú pleť

- nočný krém pre všetky typy pleti

- očný krém pre všetky typy pleti.

Výrobky sady MAGICAL RADIANCE CONTROL sú určené pre ženy od 25 do 50 rokov. Na prvý pohľad na mňa produkty pôsobili elegantne a zároveň čisto. Sklenené flakóny krémov vzbudzujú dôveru, že sa jedná o kvalitný prípravok. Výrobcovia sľubujú rozjasnenie unavenej a vyčerpanej pleti, jej vitalitu a antistresové účinky. Počas trojtýždňového testovania som výlučne používala iba tieto krémy a sérum.  

HODNOTENIE  PRODUKTOV : 

(Keď kliknete na názov produktu , tak vás to presmeruje na stránku lekárne Dr. Max, kde si ho môžte zakúpiť)

Denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť

(VITALITY DAY CREAM FOR NORMAL, TO COMBINATION SKIN) – 50 ml

Nevýhodou tohto krému je jeho balenie, uprednostnila by som flakón s dávkovačom. Ľahká textúra krému je úplne ideálna pre kombinovanú pokožku. Účinky sa prejavovali pozvoľnejšie, ako u väčšiny produktov vytvorených na prírodnom podklade. Pleť po nanesení krému nepôsobí mdlo a unavene. Je ľahko vstrebateľný a tiež poskytuje vynikajúci základ pre make-up.

 Denný krém pre suchú pleť 

(Vitamin C DAY CREAM FOR DRY SKIN) – 50 ml

Sada obsahovala dva denné krémy a preto modrý koník odporúčal podľa vlastného uváženia dať jeden z nich kamarátke.  Ja som darovala kamarátovi-kaderníkovi denný krém na suchú pokožku a on mi napísal svoj názor v ženskom rode, vraj aby sa mi ľahšie prepisovalo. 🙂 

Dávkovanie krému cez pumpičku je ľahké, avšak privítala by som väčšie množstvo, aby som nemusela viac ráz stláčať dávkovač. Konzistencia krému je krémovo-gélová, vďaka čomu sa ľahko rozotiera. Po vmasírovaní sa rýchlo vstrebáva a na pokožke nezanecháva mastný film. Pleť je následne vypnutá, hydratovaná a na dotyk  pôsobí vláčne. Tento produkt hodnotím veľmi kladne a som spokojná s jeho účinkom a kvalitou. 

Očný krém pre všetky typy pleti

(INTENSIVE EYE CREAM) – 15 m

Keďže mám citlivú pokožku v okolí očí,  účinky krémov vnímam okamžite.  Tento produkt som používala klasicky ráno aj večer. Po nanesení krému som cítila jemné chladenie a následne príjemné a hrejivé účinky. Vstrebáva sa pomalšie. Oceňujem rozjasnenie očného okolia , ktoré po aplikácii pôsobilo zdravo. Čo sa týka redukcie jemných vrások, nebadám veľmi výrazné zmeny, možno aj preto, že produkt je potrebné používať pre tento účinok dlhodobejšie.

Nočný krém pre všetky typy pleti

(ANTI-STRESS NIGHT CREAM FOR ALL SKIN TYPES) – 50 ml

Balenie je úplne totožné ako pri dennom kréme (pravdaže okrem nápisu). Na zaschnuté sérum som naniesla nočný krém. Bolo pre mňa príjemným zistením, že tento výrobok je dostatočne výživný, aby pokožku vzpružil a zregeneroval, čo bolo viditeľné po niekoľkodňovom používaní.

Sérum pre všetky typy pleti

(RADIANCE CONTROL SÉRUM FOR ALL SKIN TYPES) 30 ml

Pre mňa je tento výrobok TOP z celej sady, pretože mám mastnejšiu pokožku a svojou konzistenciou mi úplne sadol. Veľmi oceňujem dávkovač s pumpičkou. Stačila mi jedna dávka na celú tvár, keďže sa rozotiera oveľa ľahšie ako klasický krém.Sérum som nanášala podľa potreby, väčšinou večer. Tomuto výrobku zostávam verná.

HODNOTENIE SADY MAGICAL RADIANCE CONTROL:

Každý z výrobkov má príjemne ľahkú a sviežu vôňu.  Ich cena možno niektorých odradí (hodnota jedného krému je cca 19 €), ale vzhľadom na ich kvalitu si myslím, že je adekvátna.

Napriek menším negatívam hodnotím túto sadu celkovo 4,5  z  5 bodov.

#test_nuance

ahoj ja by som sa chcela opýtať, že kde si sa prihlásila na testovanie krémov, vyplňovala si aj niejaký formulár, vdaka za odpoved, Renáta

11. apr 2017
jsrv82
autor

@renka1978 Ahoj Reni,bola tu taká možnosť v novembri na koňovi....prihlásila som sa a vybrali ma 🙂

11. apr 2017

ok, možno ked nezabudnem aj ja sa prihlásim, vdaka za odpoved a prajem pekný den

11. apr 2017

Skusila som tuto znacku a presne tu istu radu..za mna mi ten krem vobec nesadol,mala som z neho total zlu plet..vy este pouzivate?

17. máj 2017
jsrv82
autor

@lusita áno,používam,mne naozaj sadli skvelo,hlavne sérum.

17. máj 2017

Začni písať komentár...

Odošli