biela guľatozrnná ryža
kachorra288
autor@rebelka2014 ráno pred tým som ryzu namocila do vody s kvapkou jablcneho octu a fermentovala. Večer pred varením vodu vyliať a poriadne popreplachovať. Variť vo veľkom množstve vody (cca 6 násobok), rozvarit na blato 😃 prípadne aj zmixovať. Ja nemixujem.
Odpovedz
28. sep 2020
@kachorra288 nechala si to varit bez miesania? Nepriharalo to? Ja ked som robila ryzovu kasu, tak som stale dolievala vodu (lebo som nevedela kolko jej dat), aby sa to riadne rozvarilo a tak to bolo naspodu prihorene... Ale ked dam asi rovno viac vody, mohlo by to pomoct. Vdaka
Odpovedz
29. sep 2020
kachorra288
autor@rebelka2014 nepriharalo vôbec. Občas som pomiesala, nie stále. 🙂 rovno som dala 6 násobok vody a bolo to ok.
Odpovedz
29. sep 2020

Ako si ju varila? V akom pomere?