Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Zienky, neviete niektora poradit? Pri platbe zo slsp na CZ ucet Fio banky si banka uctuje este nejaky speci poplatok?

    KIAHNE, čo vám na ne nalepšie zaberalo? Dávam dcére 3x denne fenistil kvapky a vyrážky potieram krémom Tanno-Hermal Lotio a dosť ju svrbia. V noci sa jej zle spí. Neviem, ako by som jej uľavila ☹ ..poradíte prosím?

    Ahojte, poradi mi prosim niekto, ako sa hra tato hra? Pochopila som, ze to je pexeso a ze ked jablckom prejdem cez cerveny kruh, ukaze sa mi, ci je ta potravina zdrava alebo nezdrava.. len neviem, ako to hrat.. vdaka ;)

    (2 fotky)

    Prosím, máte niečo, čo zaručene vyčistí každý fľak na oblečení bez toho, že by ste sa narobili? Ja občas používam lanzu, ešte pred praním fľak vyčistím takto ručne, no prestáva ma to baviť.. lebo tých fľakov je čím-ďalej viac, a to ešte dcéra nenastúpila do škôlky. No a bolo by fajn, keby tým viem vyčistiť aj zažltnuté miesta od potu (to máva muž na tričkách). Ďakujem pekne za tipy. 🙂

    rebelka2014
    Správa bola zmenená    4. aug 2018    

    Zdravá fľaša. Prosím, poraďte mi nejakú zdravú fľašu. Stačí 0,5l pre moju 3,5ročnú dcéru. Hľadám fľašu, ktorá nebude smrdieť po rôznych nápojoch. Plánujem jej tam dávať aj čaj, džús.. a nebude tiecť. Ďakujem

    Máte niekto skúsenosť s týmto čističom mikrovlnky?

    Ahojte, mate niekto rastucu stolicku jitro?

    Mate niekto skusenost s plavacikom splash about? https://www.promaledobrodruhy.cz/detsky-plovace...

    Maminky, neviete mi niektorá poradiť, či sa dá k tejto odsávačke dokúpiť len tá hadička? Tá naša už vyzerá hrozne a nedá sa vyčistiť :-/ Nadstavce mám v poriadku, tie sa čistia dobre. Ďakujem za radu, či tip.

    Dokupoval si niekto z vas madlo na kocik peg perego SI?