kacoorka
24. aug 2016
66 

Naša letná testovačka Flocety

#test_belupo

Vždy som chcela skúšať nové výrobky,zapájala som sa do výziev,dúfala,že raz možno práve mňa vyberú.

A stalo sa.Prišla potešujúca správa a ja s rodinkou sme dostali šancu testovať.

Náš začiatok testovania

Balíček prišiel pekne zabalený a tak sme ho nadšene rozbalili. Dva produkty na nás vykukli z balíčka.

Sprej Floceta a gél Floceta obe v krabičke,k nim list.Naše testovanie Flocety od firmy Belupo sa mohlo začať.

Floceta v spreji,má jednoduché a praktické použitie.Jej balenie je výhodné,vydrží dosť dlho aj pri pravidelnom používaní.

Floceta v gélovej forme je praktická pre každého.Ľahko ju zbalíte kdekoľvek,na cesty,výlety,dovolenku,apropó v dovolenkových taškách by nemala chýbať😉

Vôňa ma nejak neohúrila,ale ani nijak neurazila,pre mňa taká neutrálna.

1.Testovanie alebo Floceta po holení

Ako prvá som testovala Flocetu ja.

Nemám času nazvyš pri troch deťoch,preto holenie nôh,aby som sa necítila ako z džungle,je pre mňa počas sprchy veľmi dôležité.Počas niekoľkých rokov som nie raz mala problém s pokožkou po holení.Popravde nikdy som neskúšala nejaké prípravky odporúčané práve po holení.Vždy som si myslela,že si vystačím s telovým mliekom.

Omyl!Floceta ma vyviedla z tohoto omylu hneď pri prvom použití.

Po oholení nôh a osušení pokožky som použila sprej Flocetu,vtrela do pokožky a čakala čo bude.

Prvotný pocit bol zvláštny,jemné štípanie však v momente vystriedal chladivý pocit a následná jemnosť kože.Wow,funguje to,nohy som mala hladké a jemné.

Žiadné začervenanie,iba pocit hladkosti a jemnosti.Kedže Floceta obsahuje harmanček viem,že to bolo práve vďaka jej prírodným zložkám.

Takže záver prvého testovania je:Floceta obstála po holení na výbornú.

2.Testovanie alebo Floceta a komáre

Väčšina z nás to dobre pozná.Príde leto,teplo,voda a s ním bodajúci či cicajúci hmyz. Rok čo rok ma komáre ľúbia vyciciavať! Tentokrát som však mala výbornú pomocníčku po uštipnutí.

Nesklamala🙂

Skúšala som neraz na trhu dostupné produkty po uštipnutí hmyzom,avšak boli to len vyhodené peniaze.Neviem prečo to na mne nefungovalo,ale až Flocceta naplnila moje očakávania.

Po uštipnutí som použivala gél Floceta.Musím podotknúť,že naozaj to pre mňa bola správna voľba.

Po natretí na štipanec nastal chladivý pocit,následne zmizol nutkavý pocit svrbenia.Gélik som vyskúšala aj na mojej mladšej dcérke Natálke,nakoľko je tiež lúbená komármi. Potešilo ma,že funguje aj u nej a neškrabala sa po tom,čo som jej rúčku či nôžku potrela Flocetou.

Záver tohoto testovania?Obstála a vyslúžila si miesto v mojej lekárničke😉

3.Testovanie alebo Floceta a podráždená pokožka

Ako mama malým prieskumníkov to poznám veľmi dobre.Pustím dieťa von,ono sa rozbene a bum! Prichádza plač,krik,vzlykanie.Odreté či rozbité kolienko prípadne obe už nie je pre mňa nič nové.Horšie,že miesto princezien mám zrazu dve frontové vojačky.

Blíži sa škôlka a ja vážne netúžim aby moje bábiky boli otlčené ako hrušky. A tak potieram,mastím,kurírujem tie moje vojačky.

Floceta mi prišla ako dobrá voľha na doliečenie.Neodporúčam ju však priamo na čerstvú ranu,avšak už na doliečenie je super.

Použila som ju na kolienka ale aj líčko.Bibinka pekne schladila,chrastičky pekne opadali a kolienka i líčko sa zahojili.

Na podráždenú pokožku určite dobrá voľba.

Takže Floceta obstála aj tentokrát.

Floceta sa dá použiť aj na podráždenie slnkom a teda po nadmernom slnení.Tento prípad sa mňa ani mojej rodinky netýkal tento rok.Dovolenkovali sme doma,cez horúčavy sme boli schovaný a tak neviem aká je Floceta v tomto prípade.Avšak iné testovateľky Vám isto svoj postreh popíšu.

Záver našeho testovania

Floceta sa stala po tejto testovačke pre mňa doležitou členkou lekárničky,či kozmetickej výbavy.

Zaujala ma svojím všestranným použím,praktickým balením,designom,zložením.

Ako mamina,ktorá má rada leto so svojími deťmi som vďačná za možnosť,vyskúšať ju.Odporúčam ju a verím,že aj vy budete spokojný ako ja a moja rodina.

Katka a jej deťúchy😉

PS fotky z tetovania v komentách, nejdú mi pridať do článku😉

24. aug 2016
24. aug 2016
24. aug 2016
24. aug 2016
24. aug 2016
24. aug 2016
24. aug 2016
24. aug 2016

Začni písať komentár...

Odošli