karolinka24
24. máj 2017
156 

Testovanie kozmetiky SKINCODE z BENU Lekárne

Milé mamičky aj čakateľky, prinášam vám moju recenziu na úžasnú kozmetiku SKINCODE. Som šťastná, že som mohla byť jednou zo žien, ktoré mali možnosť testovať túto kozmetiku.

SKINCODE poznajú zákazníci už vo viac než 45 krajinách po celom svete a portfólio značky zahŕňa dve kolekcie produktov s dôrazom na viditeľné výsledky. Obidve kolekcie spočívajú v myšlienke, že pokožka je živým orgánom, ktorej genetický “kód” treba rešpektovať a tým produkty pokrývajú potreby širokej skupiny zákazníkov. Sú vyvinuté na podporu starostlivosti o pleť po celý život a tak odpoveďou na všetky možné potreby pleti – od mladej až po zrelú. Produkty, ktoré sú dermatologicky testované a 100% bez vône, konzervačných prípravkov, farbív, či produktov živočíšneho pôvodu, čím sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pleť.

Čo sme testovali:

SKINCODE All-in-one čistiaca micelárna voda

SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém

SKINCODE Denná ochranná a obnovujúca maska SPF 30

SKINCODE Nočný regeneračný krém

SKINCODE Revitalizačný očný krém

SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANA EDICIA

Už po otvorení som bola veľmi milo prekvapená veľkým balením a úžasným návodom na použitie.Bol tam krásny popis čo ako a kedy používať. Tešila som sa na večer kedy spustím moje testovanie touto kozmetikou.

A toto som ja 42 ročná mamina dvoch detí vo veku 21 a 6 rokov 🙂

SKINCODE All-in-one čistiaca micelárna voda

Tak ako prvé som testovala micelárnu vodu. Tato  jemná, all-in-one čistiaca voda obsahuje drobné čiastočky oleja, tzv. „micely”. Tieto voľnému oku neviditeľné kvapôčky zachytávajú nečistoty a make-up a zanechávajú pleť dôkladne vyčistenú a sviežu v jednom kroku. Bola som veľmi milo prekvapená ako výborne vyčistí pleť, žiadne štípanie tváre ani začervenanie, keďže mám veľmi citlivú pleť. Pleť ostala čistá a pekne napnutá už po prvom použití, čo ma veľmi prekvapilo a už teraz viem, že zostáva naďalej mojím favoritom.

SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém

Obsahuje alfa-hydroxykyseliny a vitamíny. Jemne pomáha vyhladiť pleť s viditeľnými známkami starnutia tak, že odstraňuje odumreté bunky z vrchnej vrstvy pokožky a urýchľuje bunkovú obnovu. Používa sa v podstate ako aj maska  jeden až dvakrát za týždeň, ja som ho používala dvakrát. A som veľmi milo prekvapená ako sa mi pleť upravila, nechávam si ho pôsobiť 10 až 15 minút potom tvár umyjem. Je taký jemný ako krém nie ako maska. Naozaj po ňom ostáva pleť krásna hladká a nemám voči nemu žiadne výhrady.

SKINCODE Nočný regeneračný krém

Tento hustý a hodvábne jemný krém bol navrhnutý tak, aby účinkoval cez noc, kedy sa pokožka prirodzene obnovuje, čím pomáha minimalizovať vrásky a zlepšiť pružnosť pleti. Obsahuje CM-glukán a exkluzívny peptid BioNymph pre podporu kolagénovej syntézy a obnovy a zároveň pre aktiváciu obnovy DNA. Ráno bude vaša pleť vláčna, pevnejšia a hydratovaná. Už pri rozbalovaní ma zaujalo krásne balenie plus k tomu lyžičky na naberanie krému. Lahodí to nielen oku ale aj tvári. Naozaj je hustý a jemne hodvábny a pleť je aj ráno krásne pružná. Opäť musím len vyzdvihnúť samé plusy a žiadné mínusy.

SKINCODE Revitalizačný očný krém

Tento hodvábne jemný očný krém pokryje oblasť vašich očí zo všetkých uhlov. Je určený na zmiernenie opuchov, redukciu tmavých kruhov pod očami a prinavracia zdravie a mladosť citlivej očnej pokožke. Tak tento očný krém naozaj redukuje opuchy a tmavé kruhy pod očami tým že mám 42 rokov už je to okolie očí trošku unavené. Večer a ráno som si ho vklepávala v okolí očí ráno super pocit vstať bez opuchov a hlavne po pár dňoch vidieť zmenu v okolí očí čo je super. Taktiež krásne balenie lyžička na naberanie krému k tomu za mňa opäť jedna veľká pochvala. Môžem len odporúčať.

SKINCODE Denná ochranná a obnovujúca maska SPF 30

Táto zmatňujúca ľahká hydratačná maska vyrobená s jedinečným ozónovým ochranným komplexom chráni pleť pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia, znečistením a voľnými radikálmi. Funguje ako ochranný závoj pre pokožku a zároveň poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu počas celého dňa. Tak túto ochrannú masku som používala každý deň, perfektné dávkovanie super nanášanie. Naozaj som mala celý deň skvelý pocit na tváry. Táto kozmetika je super už len tým že je neparfemovaná čo mne dosť vadí a u tejto kozmetiky som sa stretla len zo samími plusmi.

SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANA EDICIA

Toto široké spektrum UVA/UVB ochrany chráni pleť pred účinkami UV žiarenia a zabraňuje jej poškodeniu. Stimuláciou mechanizmu vlastnej ochrany a obnovy chráni pleť pred oxidačným stresom, podráždením a spálením od slnka. Zároveň pomáha udržiavať pleť hydratovanú a hebkú. Asi každá z nás s prvými slnečnými lúčmi sa teší na prvé slnenie tak ako aj ja a mnoho z nás 🙂 Bola som rada že mám tú možnosť vyskúšať aj ten to výrobok aj keď moc príležitosti na to opaľovanie nebolo. Stačí málo naniesť výborne sa rozotiera +vitamín E a čo je hlavné nieje testovaný na zvieratách.

Takže na záver chcem len odporučať každej jednej z vás túto úžasnú kozmetiku. Ja jej určite ostanem verná a čo môže byť viac ak vám známi hovoria: "Prosím ťa čo zo sebou robíš ? Vyzeráš dobre." 🙂

To je pochvala ktorá poteší určite každú ženu. Som veľmi prekvapená z tejto kozmetiky, lebo mám naozaj problém s pleťou občas sa mi robia z kozmetiky fľaky na tvári a teraz nič a to je u mňa obrovské plus. A aj sa cítim sviežo po používaní tejto kozmetiky.

ĎAKUJEM tímu tu na MK a BENU Lekárni stať sa súčasťou testovania tejto úžasnej kozmetiky.

#test_benu_skincode

Začni písať komentár...

Odošli