katarinahantakova
7. nov 2017
158 

Sedím a testujem 🍽

Tak skôr, než napíšem svoj názor na tablety Sunlight predstavím vám našu rodinku. Ja som mama, už pomaly 4-tým rokom. Doma mám dve princezničky a jedného vajčáka 😊A čo vám poviem... My matky dnešnej doby sme strašné opice 🐒

Len kde by sme aký zlepšovák mali, tam umývačka, tam sušička, tam robotický vysávač, ale zas prečo nie? Veď povedzme si pravdu, koľko času nám tieto srandičky ušetria.

Keďže si mamičkovanie škôlkou, tak denno denne vyváram a vypekám a to si viete predstaviť tých riadov. K tomu pripočítajte jabĺčka, sladkosť (áno som tá zlá zlá matka, čo dáva deťom aj sladkosti a niekedy aj chipsy!!!) Zeleninu, chlebíky a je z toho celkom pekná kopa riadov. A poviem za seba, že umývačka je moja najlepšia kamarátka a hneď za ňou sušička 😆   Takže, keď ma vybrali na testovanie, veľmi ma to potešilo.

Hneď prvý deň som sa pustila do testovania. Keďže u nás sa dáva do umývačky naozaj všetko ...s naplnením nebol žiadny problém... Priznám sa že nie som moc na návody a tu prvú tabletu som vybalila z fólie 😊  ale aj napriek tomu to na výsledku neubralo a riady boli umyte výborne.

Panvica z hemendexu, či taniere od vajíčka boli krásne čisté a lesklé. Aj hrnce boli umyte ukážkovo. Jediné vidličku z chlebíka vo vajíčku som musela doumývať ručne... Ale za to nestrhavam žiadny bod, lebo s týmto si zatiaľ neporadila žiadna tableta. Niektoré dámy opisovali silnú citrónovú vôňu na riadoch... Ale toto som absolútne nezaznamenala. Za mňa riady aj umývačka umyjee krásne.

Takže záver asi taký že keď dominám toto skúšobné balenie pôjdem kúpiť ďalšie. Za mňa spokojnosť.

#test_sunlight

Pre mňa najhoršie tablety ake som do teraz mala 😏

7. nov 2017

Začni písať komentár...

Odošli