Omega-3 esenciálne mastné kyseliny pozitívne ovplyvňujú kardiovaskulárny systém - znižujú hladinu triglyceridov a podporujú tiež zníženie krvného tlaku. Keďže náš organizmus si ich nedokáže „vyrobiť” sám, je potrebné dodávať mu ich z vonkajších zdrojov. Firma Jamieson Laboratories hodnotné omega-3 esenciálne mastné kyseliny získava zo studenovodných rýb žijúcich v oblasti, kde sa stretávajú vody Severného ľadového oceánu a Tichého oceánu. Extrahujú sa výhradne z malých rýb, ako sú sardinky a ančovičky, ktoré sa živia planktónom – vďaka tomu sú zdrojom vysoko čistých omega-3 mastných kyselín.
viac o značke a produktoch sa dozviete v skupine Jamieson,cesta k zdraviu
https://i.modrykonik.sk/jamieson_skupina
alebo priamo u odborníkov Jamieson
https://i.modrykonik.sk/jamieson_vitaminy_doplnky
