Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Páčia sa mi cieľavedomí ľudia, ktorí majú vyššie a vyššie ciele. 🎉🤣👌

    🦈🐟

    🏖️

    Ja & moja dcera & 🐢

    😘🏖️

    20.vyrocie svadby 😘

    😘🏖️

    🏖️

    Cela ja😂

    katarinka26
    2. jún 2019    Čítané 380x

    Ketodiet = skvelý štart za novým Ja

    Priznám sa, že správa o tom, že ma vybrali na testovanie ketodiet ma zastihla práve v momente keď som robila objednávku na rovnakú diétu, len od iného výrobcu. Bola o niečo lacnejšie, tak som mala pocit , že bude rozdiel len v cene , tak prečo neušetriť....

    Ale správa mi teda došla a ja som objednávku stornovala. Dnes po takmer 3 týždňoch môžem napísať, že neľutujem. Ale teda pekne po poriadku od začiatku.

    Ešte mi nedá nespomenúť niekoľko nemilých a uštipačných komentárov, ktoré by mohli byť aj naozaj demotivujúce, no našťastie nie pre mňa. Ale čo naozaj nechápem  je, že prečo to mali potrebu písať. Písali mi práve ženy, ktoré chudnú , schudli, plánujú chudnúť. Už na začiatku mi písali , ako ma dobehne jojo efekt, aké je to nezdravé, schudnem len vodu, ubudnú mi svaly. Ja som presvedčená , že ktokoľvek sa rozhodne schudnúť, tak ho treba podporiť, a nie hádzať mu polená pod nohy. Treba mu pomôcť, stačí milý komentár, povzbudivý komentár a ak to nedokážem , tak si myslím, že radšej nič nenapísať.

    Som dospelá žena, takže som si vedomá všetkého čo s testovaním súvisí, či už je to ketodiet alebo iné, a si myslím, že v obchodom nájdete XY produktov, ktoré sú niekoľkonásobne väčšou umelinou, a škodia ďaleko viac, a jedia ich aj deti a NESKÁČETE ľuďom do nákupného košíka a nevyhadzujete im to z nich.

    Ketodiet ani žiadna diéta nebude úspešná pokiaľ si to neupracete v hlave.

    Drvivá väčšina žien má nadváhu kvôli tzv. emočnému jedeniu = zajedaniu svojich problémov. Ja som bola ten istý prípad, minulý rok som krásne schudla stravou a cvičením doma 11kg za 5 mesiacov. Avšak negatívny ľudia , choroba a životné okolnosti ma stiahli opäť na dno a pribarla som naspäť cca 6-7 kg. Začiatok roka sa pre mňa nevyvíjal úplne ideálne a tak som na svoj boj nenaskočila tak ako som mala v pláne, preto mi test ketodiet prišiel veľmi vhod , ako štart, možno aj trošku skratka na mojej ceste.

    Ketodiet je  rozdelená do 3 krokoch, ktoré trvajú podľa toho aký cieľ na chudnutie si určíte, postupne si pridávate „bežné jedlo“ a ketojedlá zas uberáte, celý postup nájdete na www.ketodiet.sk . Čiže nie je to diéta na niekoľko mesačné stravovanie len na sáčkoch. Už v prvom kroku by ste mali denne zjesť 500 g zeleniny a vypiť 2-3 litre čistej vody. Princíp celého stravovania ketodiet je nízky príjem cukrov počas dňa – dní. Pritom máte zabezpečený dostatok bielkovín , vlákniny, vitamínov a minerálov.

    My sme nedostali na testovanie celý jeden „krok“ , resp. jednu fázu. Mohli sme sa rozhodnúť či budeme celý deň len na ketojedlách, alebo si ich skombinujeme s povolenými potravinami. Ja som sa rozhodla mať ketojedlá najmä poobede a na večeru. Večere sú mojou najväčšou slabosťou a tým , že cvičím večer, tak som mala problém si nájsť aj čo jesť po tréningu, aby som „nakŕmila „ svaly a nebolo mi ťažko pri zaspávaní.

    Fľaša na vodu

    Dostali sme na testovanie fľašu na vodu. A nebola to náhoda. Dostatočný pitný režim je kľúčový pri chudnutí, a najvhodnejšia je čistá voda z vodovodu – nemá žiadne kalórie. Ak niekomu nechutí, tak skúste pridať citrón, nato je napríklad aj násadka na ketodiet fľaši. Fľaša ma 600 ml, jediné čo mi na nej chýba je ryska, aspoň po 200 ml by sa mi zišla. Ale inak nemá žiadnu chybu, nepustí ani kvapku vody aj keď je dole hlavou, takže parádna do kabelky. Ak si myslíte, že pijete dostatok vody, skúste si hodiť vaše údaje do appky na pitie vody. Sama som bola prekvapená,že podľa váhy musím piť o 500 ml vody viac podľa. Zlepší sa Vám pleť , stolica , nebudete taká unavená.

    Omeleta

    Chutí príjemne, žiadne umelé príchute. Obávala som sa trošku syrovej príchute, v tom zmysle, že tam bude prerážať umelá syrová chuť. Ja som si do nej pridávala čierne olivy, alebo špenát. Veľmi rýchlo sa pripravuje, je ľahká aj pred aj po cvičení. Bola super aj na raňajky, zasýtila nadlho.

    Palacinka s vanilkovou príchuťou

    Tak tu sa musím priznať, že ani raz sa mi ju nepodarilo urobiť vcelku. Bežne robím doma 20 ks palaciniek pre rodinu. Ale teda s touto konzistenciou sme sa neskamarátili. Ostal mi vždy z nej trhanec. Chuťovo mi chutila asi najmenej zo všetkých, vadilo mi na jej chuti niečo, asi zvláštna chuť vanilky. Resp. mi nechutila vôbec a nepomohlo ani ju prichutiť bielym jogurtom.

    Kokteil s príchuťou banánu

    KETODIET určil tento banánový proteinový nápoj ako náhradu hlavného jedla, ma sa zriediť s 200 až 250 ml vody, ja som zriedila s 250ml a vymiešať/vyšejkovať/vytrepať, potom nechať 10 min. Pripravovala som si ho v smoothiezeri a raz v ketoshakeri, ten zo smoothiezera bol viacej napenený aj po 10 min, a chutil mi asi trošku viac, možno len hlava zapracovala a možno nie, chuť fajn asi ako banánový milkshake, by som povedala, že úplne bez práškovej chute.

    Rajčinová polievka

    Trošku s obavou som si pripravovala ketodiet rajčinovú polievku, ale dosť ma povzbudili recenzie ostatných kočiek , čo ju už ochutnali. Mám veľmi rada rajčinovú polievku, a mám na ňu aj určité nároky....
    Nuž, ale táto od ketodiet je naozaj chutná, až sa mi nechce veriť , že je "diétna". Stala sa mojou najobľúbenejším keto jedlo , ktoré testujem, až tak , že som si objednala ďalšie porcie. Príprava je naozaj jednoduchá - zaliať vriacou vodou , chvíľku miešať a Dobrú chuť. A chuť je naozaj dobrá. Za mňa najväčší palec hore.

    Croissant

    Croissanty mám veľmi rada, najmä maslové bez plnky. Tento od ketodiet má veľmi dobrú štruktúru cesta - nadýchanú, vláčnu, ale čakala som maslovú príchuť, ktorá neprišla. By som skôr povedala, že sa mal volať s vanilkovou príchuťou, alebo sladký croissant. Na mňa bol až veľmi sladký. Úplne by stačilo, aby bol cítiť len po masle. Ale to je môj pocit. Čo je však podstatné, ja som nebola po ňom. Ketodiet odporúčajú zjesť 2 kusy naraz. Mali sme len 1 na test a aj tak stačil. Myslím, že ako rýchla desiata / olovrant je výborný.

    Smoothie s lesným ovocím

    Proteinove smoothie s prichutou lesneho ovocia, ma nielen tuto prichut, ale aj ovocie je v nom. Chut je velmi dobra a osviezujuca, po rajcinovej polievke ( stale c. 1 pre mna) je to pre mna zatial 2. najchutnejsie testovane ketodiet jedlo.
    Dala som si ho aj ako ranajky, aj ako olovrant, nebola som hladna a co viac, uspokojilo to moju chut na sladke. Priprava: vysejkovat s 200-250ml vodou a 10 min. pockat.

    Chilli chipsy

    Neoblubujem pikantne veci, ale tieto chilli chipsy su fantasticke. Su len velmi jemne pikantne. Lutujem, ze nam poslali len jeden kus. Urcite si ich objednam. Ako rychly snack su paradne

    Proteinová ľadová káva s čoko príchuťou

    Proteinová káva s čokoládovou príchuťou je na môj vkus dosť sladká, ja som si musela do nej pridať mlieko,ale potom bola naozaj fantastická. Krásne drží penu. Má sa podávať chladená a po pridaní mlieka je naozaj chutným "dezertom" s nízkym obsahom cukrov a kalórii. Poobedná mňamka. 😊

    Vanilkový puding

    Dievčatami bol dosť negatívne hodnotený. Ja sa, ale priznám, že mne chutil. Bol pre mňa chutným, nie veľmi presladeným olovrantom alebo desiatou . Iba ma hnevalo, že som musela čakať 2 hodiny kým bol hotový – ztuhnutý. Ja som ho jedla aj v konzistencii ala jogurt.

    Shaker

    Ani raz sa mi nestalo, že by mi v ketojedle ostali hrudky, ak som si ho shakeovala manuálne. Shaker má takú zvláštnu sieťkovú násadku vďaka ktorej je nápoj naozaj bez hrudiek pri minimálnej námahe.

    Po 2 týždňoch pitia/ jedenia 3-4 ketojedál denne a 1-2 jedál vo forme mäsa a 500 g zeleniny som schudla 2, 5 kg. Cvičila som 3-4 týždenne s fitshakerom plavkovú výzvu. Dodržiavala pitný režim. Sa priznám, že som ani raz nezlyhala – nesiahla po žiadnej sprostosti, pretože som nebola hladná, a už vôbec som nemal chuť na sladké.

    Pred akoukoľvek diétou Vám odporúčam si ale urobiť najprv „sugar detox“ , vylúčiť na 7 dni sladké sprostosti – keksíky , cukríky , koláčiky. Prvé dni budete mať migrénu alebo iný abstinenčný príznak, ale potom.... potom sa Vám rozsvieti slniečko v hlave a budete mat viac energie a chuti do života.

    Ketodiet bol pre mňa veľmi príjemný a rýchly štart za mojím cieľom, ale pevnú vôľu treba mať aj pri nej.

    Prajem každej jednej žienke, ktorá sa rozhodne schudnúť, aby sa jej to podarilo a aj keď príde nejaké zlyhanie, tak sa treba postaviť a ísť ďalej.

    Ja idem ďalej ....

    Ďakujem Ketodiet a aj modrému koníku

    ... ak si nie ste istí čo by vám chutilo , ketodiet má ochutnávkový balíček ....

    Katka

    #test_ketodiet2 #recenzia

    Celý deň čítam o cukre, jeho vplyve na ľudské zdravie , o tom ako a prečo by mali ľudia znížiť jeho konzumáciu ... a čo sa stalo ... dostala som chuť na sladké 🙂 - a tak prišla na rad Ketodiet káva. Proteinová káva s čokoládovou príchuťou je na môj vkus dosť sladká, ja som si musela do nej pridať mlieko, krásne drží penu. Má sa podávať chladená a po pridaní mlieka je naozaj chutným "dezertom" s nízkym obsahom cukrov a kalórii.

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Neoblubujem pikantne veci, ale tieto chilli chipsy su fantasticke. Su len velmi jemne pikantne. Lutujem, ze nam poslali len jeden kus🙈. Urcite si ich objednam. 👍Ako rychly snack su paradne 👌

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Proteinove smoothie s prichutou lesneho ovocia, ma nielen tuto prichut, ale aj ovocie je v nom. Chut je velmi dobra a osviezujuca, po rajcinovej polievke ( stale c. 1 pre mna) je to pre mna zatial 2. najchutnejsie testovane ketodiet jedlo.
    Dala som si ho aj ako ranajky, aj ako olovrant, nebola som hladna a co viac, uspokojilo to moju chut na sladke. Priprava: vysejkovat s 200-250ml vodou a 10 min. pockat.

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Inšpirovaná kolegyňami testovačkami som sa odvážila experimentovať s ochucovaním a tak som ochutila syrovú omeletu s olivami. Povolené je len 5 olív na deň a tak som si 3 na tenko nakrájané pridala do omeletovej zmesi a 2 na tanier. Omeleta získala príjemnú olivovú príchuť a mala som pocit , že večeriam úplne inú omeletu ako pred pár dňami. Omeleta so zeleninou zasýti naozaj ako plnohodnotné jedlo ,ale ja som sa cítila ľahko.

    Aj ked nehrali nasi, bol to krasny zazitok.

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Tohto fešáka som si "šetrila" na príležitosť, keď budem v zhone a nebudem stíhať ani len šejkovať, a ten deň prišiel v piatok. Kamarátka mi zavolala , že má pre mňa lístky na MS v hokeji, bolo cca 45 minút pred začiatkom a ja som potrebovala "zaletieť " pre deti, cestou zjesť olovrant ,aby som neumrela na štadióne, a tak som si vytiahla z kabelky keto proteinový croissant s maslovou príchuťou. Croissanty mám veľmi rada, najmä maslové bez plnky. Tento od ketodiet má veľmi dobrú štruktúru cesta - nadýchanú, vláčnu, ale čakala som maslovú príchuť, ktorá neprišla. By som skôr povedala, že sa mal volať s vanilkovou príchuťou, alebo sladký croissant. Na mňa bol až veľmi sladký. Úplne by stačilo, aby bol cítiť len po masle. Ale to je môj pocit. Čo je však podstatné, ja som nebola po ňom hladná , a najedla som sa až doma cca o 20h. Hokej začal o 16:15h ja som ho jedla pri odchode z práce, cca o 15:30 h. V bufete číhali rôzne "šmakocinky" , ktoré so mnou vôbec nepohli, kúpila som si len čistú vodu. Čiže účel splnil, nebola som hladná , ani mlsná po sladkom. Ketodiet odporúčajú zjesť 2 kusy naraz. Mali sme len 1 na test a aj tak stačil. Myslím, že ako rýchla desiata / olovrant je výborný.

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Rozmýšľam či som si ja niekedy uvarila "sáčkovú" polievku, ale myslím si, že nikdy. V spomienkach z detstva mám však hnusnú francúzsku polievku s "mušličkami" , ktorú mi otec varil, keď mama nebola doma... trauma dosť veľká...
    Trošku s obavou som si pripravovala ketodiet rajčinovú polievku, ale dosť ma povzbudili recenzie ostatných kočiek , čo ju už ochutnali. Mám veľmi rada rajčinovú polievku, a mám na ňu aj určité nároky....
    Nuž ale táto od ketodiet je naozaj chutná, až sa mi nechce veriť , že je "diétna". Stala sa mojou najobľúbenejším keto jedlo , ktoré testujem, až tak , že som si objednala ďalšie porcie. Príprava je naozaj jednoduchá - zaliať vriacou vodou , chvíľku miešať a Dobrú chuť. A chuť je naozaj dobrá. Za mňa najväčší palec hore.

    #test_ketodiet2 #recenzia
    KETODIET urcil tento bananovy proteinovy napoj ako nahradu hlavneho jedla, ma sa zriedit s 200 az 250 ml vody, ja som zriedila s 250ml a vymiesat/vysejkovat/vytrepat., potom nechat 10 min. Pripravovala som si ho uz 2x, raz v smoothiezery a raz v ketoshakery, ten zo smoothiezera bol viacej napeneny aj po 10 min, a chutil mi asi trosku viac, mozno len hlava zapracovala a mozno nie, chut fajn asi ako bananovy milkshake, by som povedala, ze uplne bez praskovej chute. Priznam sa, ze som si cucla hned po vysejkovani(bola som zvedava ci sa zmeni chut po 10 minutovom odstati, a ano vtedy bolo citit praskovu chut, nie extremne, ale bolo. No, ale navod na pouzitie je, ze cakat 10 minut, zlozky sa pekne rozpustili a navzajom scelili a dosiahla sa prijemna chut, kt vam postekli aj sladke chutove kanaliky a potom nemate pocit neuspokojenia po sladkom a bielkoviny v nom vas zasytia na dlhsi cas = byt na " diete" a nemat pocit hladu ani chut na sladke je velmi fajn pocit.

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Dnesna vecera, omeleta vyzera ako "ozajstna", a ona je aj ozajstna😂, chuti prekvapivo prijemne, ziadne umele prichute. Obavala som sa trosku syrovej prichute, v tom zmysle, ze tam bude prerazat umela syrova chut, ako ked vas niekto ponukne "super surovymi krekrami😱". Pri tejto omelete to tak nie je, prichute su velmi jemne, nerusive. Pre mna prijemna tepla vecera, kt. zasyti, a nie je mi po nej tazko, caka ma totiz este cvicenie.
    BONUS: rychla priprava, voda+sacok+vymiesat+kvapka oleja na panvicu =🥘

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Dnes si so mnou zacvicila 💪 600ml, neprepusta, ani ked ju pouzijete ako jednorucnu cinku 👌 jedine co mi na nej chyba, ze nema rysky po 100ml,resp. nema ziadne.

    #test_ketodiet2 #recenzia
    Veľmi sa teším. Áno bola som aj ja vybratá na testovanie ketodiet produktov, dnes večer si sama so sebou sadnem na "poradu" a rozvrhnem si svoj jedálniček s ketodiet na najbližšie dni. Fľašu vyskúšam už určite dnes pri dnešnom cvičení. Držte mi / nám palce

    Každý žiak či študent je iný a každý má iný študijný potenciál. Niekto je od prírody študijným typom, učí sa veľmi rýchlo, iný je nadaný na niečo iné. Usilovnosťou a systematickou prácou sa dá veľa dosiahnuť. Treba si však uvedomiť, že pri jednom žiakovi môže trojka znamenať preflákaný polrok a pri druhom úžasný výsledok a dôkaz veľkej snahy.
    zdroj: eduworld

    #jesen Popalene prsty, nechty znicene, ale Katus spokojna 😍

    (3 fotky)

    👍 som na seba hrda tiez 🙂