1 / 15

    Jéj aj my máme takého psíka a aj 2 mesačné bábätko 🙂

    26. jan 2011
    katka40
    autor

    @sonicka27 to je krasne ako ten psik na malinku dava pozor aj u vas je to tak?

    26. jan 2011

    Veru áno, ked malinký plačká hned beží k nemu. Máme len jediný problém nemôžeme ho odnaučiť štekať a malý sa vždy zlakne. Lebo Timonko šteká na všetko čo z vonku počuje.

    27. jan 2011
    katka40
    autor

    @sonicka27 no tak ten problem je aj u nas ale to ho asi tazko odnaucime.Este kojite?

    27. jan 2011

    Ano kojím a vy?

    27. jan 2011
    katka40
    autor

    @sonicka27 bohuzial nie,mala som malo mlieka tak som som ju uz nechcela trapit,presli sme na nutrilon ale od neho stale mala krče a vracala,doktorka nam hovorila,ze nas posle na gastro na sono ci ma vyvinuty reflux ak este nie tak nam bude predpisovat nutrilon AR mi sme sa aj objednali je tam dlhsia cakacia doba.Ja som sa nemohla na to pozerat ako malinka trpi tak sme vyskušali Hami a musim zaklopat som velmi spokojna nepotrebujeme ani gastrovysetrenie a dokonca mi prespinka celu noc.

    27. jan 2011

    To som rada, že už je to dobré. Tí Dr. by najskôr posielali na všeliaké vyšetrenia, pritom v prvom rade by sa malo zmeniť mliečko a vyskúšať iné a až potom trápiť vyšetreniami. Mne sa stále budí každé tri hodiny v noci a potom čičíkanie na ručičkách ale niekedy zaspí aj pri papaní. Aj ja by som sa chcela vyspať celú noc🙂 Kedy to už bude?

    27. jan 2011
    katka40
    autor

    aj mi sme čičikali na rukach ked som kojila neviem čim to je ale ako som prešla na umelu vyživu tak odrazu nebolo treba čičikat,cez den je hore viacej ale neberiem ju na ruky dam ju do lehatka v postielke cez den nechce byt tam mi plače.ale v noci ked sa nahodou zobudi podla toho kedy vecer papa ked skorej tak sa zvykne raz zobudit dam jej jest napapa sa dam ju do postielky a spinka dalej.ale mozem vam povedat ze aj mi sme sa trapili s čičikanim.a ja som skoro stale sama s malou manžel je kamionista chodi len vikendy domov deti su v praci takze si to nemozme dovolit pestovat 🙂 ale hadam aj vasho malinkeho to prejde a potom sa vyspinkate.ale aj tak to je radost velka mat takeho drobca doma.sorry ze som sa takto rozpisala ale aj mne padne vhod ked si možem s niekym vymenit rady 🙂

    27. jan 2011