katrin69
11. mar 2020

Rúško ako "prevencia"

Milé šikovné maminky, ale aj ockovia.
Vieme všetci, že teraz je nedostatok rúšok, ktoré by človek rád prijal veľmi rád.
Spravila som tento album z dôvodu, že najviac ma poteší na srdci, keď niekto sa raduje. Nie som človek, čo by zarábal na druhých a preto maličký návod, ako spraviť rúško. Samozrejme, je mnoho mamín, ktoré by to zvládli bezo mňa. Ale úprimne, viete, ako veľmi som si lámala hlavu, ako ušiť jedno rúško? :D Viem, má nedokonalosti, či splní účel a zachráni nás od bacilov, uvidíme. A nie je jednorázové 🙂 Stačí ho oprať v práčke.
Úprimne, na internet ma napadlo pozrieť až potom, keď už som to ušila a bolo to hotové, takže ak sa produkty podobajú na nejaké z netu, ospravedlňujem sa. Mám doma jednorázové rúško a robila som podľa neho. Takže ospravedlňujem sa za náhody 🙂

A prosim ta,z akeho materialu je to site?Zachití to aj vírusi?

11. mar 2020

@anjelikdianka
Je to 100% bavlna, ktorú je možné kúpiť v akejkoľvek galantérke. Pre nás, ktorí už rúška nemožno zohnať, myslím, že by to stačilo. Moc to nepomôže, ale stále lepšie ako s prstom do oka. Tie jednorázové rúška sú asi z papiera a tieto sa dajú prať.
Rúško pôvodne má slúžiť chorým ľuďom, aby neroznášali bacile naokolo. Ale nie som odborník cez materiály a baktérie, takže či to zachytí všetko alebo nič, neviem.

11. mar 2020

Nie, takáto bavlnená rúška nemá žiadny ochranný účel.

12. mar 2020
Autor komentár zmazal
Autor komentár zmazal

Filtracne rucko chrani na 98% az 99% a latkove na 60% lepsie ako nic nie?

14. mar 2020