icon
1 / 1
avatar

"Improvizacia" 😄

Odpovedz
17. nov 2015
avatar

Odkial mas tie misticky prosim?

Odpovedz
17. nov 2015
avatar

aké ešte používaš ryby? My stále robíme pangas, alebo losos, lebo môj mm nemá rád ryby s kosťami a kvôli drobcovi som tiež radšej opatrná. Rada by som však skúsila aj iné.

Odpovedz
17. nov 2015
avatar

@kejtinka ďakujem kejtinka za Tvoju inšpiráciu. Skvelé a mňam!

Odpovedz
17. nov 2015
avatar

@lulita tie su z Jysku 🙂

Odpovedz
17. nov 2015
avatar

@margaretka28 ja pangasiusa nerobievam. Ked robim taketo nieco, tak kupim bud morsku stuku, aliasku tresku ,alebo lososa, uplne najviac zboznujeme zubaca, ale ten je dost drahy 🙂 Skusala som zraloka, ten nebol zly, ale nebolo to ono a v lete rada robim na grile aj klasickeho kapra v alobale na zeleninke. Svagor je rybar 🙂

Odpovedz
17. nov 2015
avatar

@lubos dakujem 🙂

Odpovedz
17. nov 2015
avatar

@kejtinka a tá morská štuka a aliaska treska má veľa kostí?

Odpovedz
19. nov 2015
avatar

@margaretka28 nema moc. Pri chvoste trosku, zo 2-3 na jeden plat. Inak nie

Odpovedz
19. nov 2015