kikusik88
8. dec 2017
360 

Testovanie Yves Rocher

Yves Rocher, kozmetika o ktorej som už čo to čítala v časopisoch, ale nemala som nikdy príležitosť ju vyskúšať. Je čisto prírodna, bez parabénov čo ma oslovilo...snažím sa našu matku Zem trošku šetriť. Táto značka má svoje polia a záhrady kde si pestujú to co na kozmetiku potrebujú. Aj obaly sú lahšie recyklovateľné, priznám sa ako som ten článok čítala čoraz viac som sa uisťovala o tom že sa mi táto kozmetika páči. Dokonca je z mojho milovaného Francúzska A potrebovala som pod stromček nejaký lepší krém na tvár a tak som si ho objednala práve z Yves rocher. Prišlo mi aj denné sérum ako darček čo ma neskutočne potešilo. Pridali aj šampón na suché vlasy a tak balíček na Vianoce už mám.

Keď som ale zahliadla testovanie tejto značky na Modrom Koníku okamžite som sa zapojila. Snažím sa zapájať do súťaží ale až teraz som dostala šancu. Prišla mi správa že som vybratá a ja som sa nevedela dočkať poštárky. Balík prišiel veľký ako svet, tak som neváhala a rozbaľovala. Vykukla na mňa krásna plechová škatuľka a bola plnučičká kásnych bielo-červeno-zlatých výrobkov. A tak som začala študovať obsah balíčka.

Testoval sa naozaj bohatý balík:

  • Tekuté mydlo biela vanilka
  • Krémy na ruky biela vanilka aj čarovne lesné plody
  • Balzamy na pery biela vanilka aj čarovné lesné plody
  • Toaletnú vodu
  • Sprchovací gél čarovné lesné plody
  • Telové mlieko Biela vanilka
  • Vonnú sviečku čarovné lesné plody

A tak poďme pekne postupne k jednotlivým produktom.

Tekuté mydlo s vôňou bielej vanilky

Mydlo je krásnej bielej perleťovej farby z čoho mali radosť najmä naše dcérky. Je tak akurát husté a na jedenkrát vám postačí len polovičná dávka, čiže ani nie plný vstrek na ruku, krásne pení, príjemne vonia a vôňa trvá. Po umytí som nemal pocit suchých rúk. Je u nás najčastejšie používaným výrobkom z tejto sady.

Krém na ruky s voňou bielej vanilky a čarovných lesných plodov

V tomto zimnom období mam neskutočne vysušené ruky, nehovoriac o tom ze človek, teda najmäa žena v domácnosti počas dna toľko krát namočí ruky a tak ich ešte viac vysúša. Raz umyť pohár, fľašku po mlieku, deckám ruky, ústočká, zmyť podlahy a mohla by som menovať pekne dlhý zoznam. Takže sa snažím aspoň trikrát denne ruky krémovať. Viac mi učarovala vôna čarovných lesných plodov a tak som si tento krém šupla do kabelky a tak si ho nosím stále so sebou. Ten vanilkový mam na poličke pri vchode a keď zatváram dvere ešte stíham nakrémovať ruky.

Krémy sú za mňa TOP. Konzistencia je taká akurát, ide z tuby lahučko von. Krémik nieje mastný, nezanecháva pocit mastných rúk takže nieje odo mňa všetko ocapkané. Okamžite sa vstrebáva a presne toto ja očakávam od krému na ruky. Po nanesení sú ruky krásne hydratované.

Balzamy na pery biela vanilka a čarovné lesné plody

Som milovníčkou balzamov a rúžov, preto ich mam v zbierke mnoho. Mávam problém s perami v takejto zime, dcéry to zdedili zrejme po mne. A keďže sú výrobky Yves rocher sú prírodne neobávam sa natrieť pery aj deťom. Oni si zamilovali vanilku a ja lesné plody. Tiež patria do výbavy mojej kabelky. Po nanesení neostáva na perách hustý mastný film ako po nejakom loji, balzamy sú jemnučké a ľahko roztierateľné. Vôňa a chuť príjemné.

Toaletná voda s vôňou bielej vanilky

Priznávam že táto vôňa mi moc nesadla. Je pre mna moc sladká, ak ste žena čo také vône obľubuje smelo do toho, ja som za svieže vône, aj ked priznávam k Vianociam sladkosť patrí a tak ju sem tam použijem. Aj dnes napríklad a vôbec mi nevadí. Môžem ale povedať že vôňa krásne dlho vydrží. Postačí jediný strek a vanilka je v celom byte. Ako po upečení vanilkových rožkov.

Sprchovací gél čarovné lesné plody

Toto bol produkt na ktorý som sa tešila najviac. Milujem sa rozmaznávať v sprche. Dosť ťažko sa otvára ale nič hrozné to zas nie je. Ide aj tažšie z fľaštičky von ale už keď je v dlani krásne pení, ľahko sa rozotiera a netreba ho nejak extra veľa. Vôňa nie je prenikavá ako u nejakých iných značiek že vám napáchne komplet posteľ po večernej sprche, to nemusím. Toto je pre mňa tak akurát. Nemala som pocit vysušenej pokožky po sprchovaní. Dovolila som ho aj dcérkam keďže je prírodný.

Telové mlieko biela vanilka

Po sprche sa človeku žiada trošku premastiť pokožku a tak som vyskúšala aj telové mliečko. Konzistencia je taká akurát, nie je ani riedke ani husté, tie vedia potrápiť keď sa nedajú rozotrieť, tu vám to ale nehrozí. Vôňa príjemne sladká, pekne vás uspí, rýchlo sa vsiakne a hneď sa človek môže obliecť.

Vonná sviečka s vôňa čarovných lesných plodov

Milujem sviečky, celoročne! A teda hlavne tie vonné. Táto vôňa je príjemná, nič vtieravé, pekne prevonia byt, určite odporúčam. Horí pomaly tak sa teším, dlhšie vydrží. A Vianoce budeme mať krásne voňavé.

Ešte raz chcem poďakovať za možnosť vyskúšať si výroby, urcite sa k nim rada budem vracať keď sa nám minú. Teším sa aj na tie ktoré ma čakajú pod vianočným stromčekom a všetky ostatné ktoré budem nutne potrebovať dokúpiť. 

Všetkým vám želám krásne prežitie Vianočných sviatkov, nech sú plné porozumenia, rodinnej pohody a lásky. A nech sú krásne voňavé ako tie naše s Yves Rocher. Ozaj a na záver, aj tá krásna Vianočná plechová dóza ma u nás využitie, mame v nej medovníčky.

#test_yvesrocher3

8. dec 2017

Ďakujeme pekne Vám i Vašim pomocníčkam za milé testovania a tešíme sa, že produkty potešili nielen Vás 🙂 Barbora, Yves Rocher

12. dec 2017

@barborayr dakujem,stale sa z nich tesime 😉

12. dec 2017

ja yves rocher objednavam z AT a velmi som spokojna

4. jan 2018

Začni písať komentár...

Odošli