Mne to s touto neslo. Velmi zle to tuhlo. Pouzivam ju len do kremov a na zaliatie kolacov pouzivam tortove zele. Ale mozno je tu niekto sikovnejsi ako ja😅
Toto je do kremov.Mozes dzus zahustiť Zlatym klasom a uvariť z toho puding a vyliať na koláč.Tak sa robí aj vrch na ten kiwi koláč.Ak teda nemáš obyčajnú želatínu.
Toto je na zahustenie plnky ( šlahačkovej, jogurtovej). Na poliatie treba kupiť želé. Pozorželatína sa vždy iba zohrieva vo vodnom kupeli a postupne zamieša do plnky. Želé sa zmieša s tekutinou , prevarí asi 1min a potom sa dá na koláč.
Mne to s touto neslo. Velmi zle to tuhlo. Pouzivam ju len do kremov a na zaliatie kolacov pouzivam tortove zele. Ale mozno je tu niekto sikovnejsi ako ja😅