Chudneme s rozumom, mamičky..

"Lekári neustále pracujú na záchrane nášho zdravia a kuchári na jeho zničení. Kuchári však bývajú často úspešnejší.." Denis Diderot

O chudnutí sa často hovorí a píše, obchody ponúkajú odľahčené potraviny prostredníctvom reklamy sa dozvedáme o nových zaručených prostriedkoch na chudnutnie, a napriek tomu sa čoraz viac zaokrúhľujeme. Spôsobuje to príliš mnoho tukov a cukrov v potrave, prejedanie, malý príjem zeleniny a ovocia a znížená pohybová aktivita.

Obezita je nielen nepekná, ale aj nezdravá. Obézni ľudia sú náchylnešjí na množstvo chorôb a zdravotných ťažkostí, ako sú cievne choroby, vysoký krvný tlak, ochorenia  kĺbov, cukrovka, zápch, žlčníkové kamene, kŕčové žily, znížená plodnoť a u žien rakovna prsníka a maternice.

Po týchto trochu pesimistických riadkoch vám položím niekoľko otázok:

  • Patríte medzi ľudí, ktorí chcú schudnúť, udržať si hmotnosť, urobiť niečo pre svoje zdravie, a pritom sa príliš nezriekať potešenia z jedla?
  • Hľadáte rozumné riešenie tohoto problému?
  • Ste celkom rozčarovaní všetkými diétami a rôznymi "zázrakmi" na chudnutie?

Ak odpovedáte áno, môžete sa tešiť, lebo práve vám je určená kniha "Chudneme s rozumom". Nepredkladám vám nijaké pochybné triky ani sľuby, koľko presne zo svojej hmotnosti stratíte v určitom časovom období. Nenájdete v nej ani nijaké návody na tyranské redukčné diéty. Ponúkam vám mnoho praktických rád, tipov, podnetov a rýchlych odľahčených receptov, ktoré vám zaručia, že schudnete, a predovšetkým zostanete štíhli raz a navždy.

Pridajte sa aj vy. Držím vám palce.

Jarmila Mandžuková, autorka knihy "Chudneme s rozumom"

V knihe nájdete množstvo tipov, podnetov, a predovšetkým viac ako 170 rýchlych a chutných receptov, ktoré vám zaručia, že schudnete a udržíte si hmotnosť bez toho, aby ste sa museli zrieknuť potešenia z dobrého jedla a trápiť sa diétou. (nájdete v našom e-shope alebo na www.priroda.sk)

Začni písať komentár...

Odošli