Su vhodne na konzumaciu. Tieto plody co su pestovane este pod chemiou nie, ale ked zakvitne a budes mat dalsie plody uz budu vhodne aj na konzumaciu. Samotna duzina je strasne kysla, ale koru mozes susit alebo presladzovat a potom pouzivat do pecenie miesto citronovej alebo pomarancovej. Len daj pozor na zalievku. Citrusy su velmi citlive na preliatie, skor znesu preschnutie na par dni ako preliatie, rychlo im potom odchadzaju korene, takze ak ho budes pestovat v tom obale, vzdy pol hodiny po zalievke skontrluj ci nestoji vo vode a prebytocnu vodu vylej, Dalsia zalievka az ked preschne substrat
Su vhodne na konzumaciu. Tieto plody co su pestovane este pod chemiou nie, ale ked zakvitne a budes mat dalsie plody uz budu vhodne aj na konzumaciu. Samotna duzina je strasne kysla, ale koru mozes susit alebo presladzovat a potom pouzivat do pecenie miesto citronovej alebo pomarancovej.
Len daj pozor na zalievku. Citrusy su velmi citlive na preliatie, skor znesu preschnutie na par dni ako preliatie, rychlo im potom odchadzaju korene, takze ak ho budes pestovat v tom obale, vzdy pol hodiny po zalievke skontrluj ci nestoji vo vode a prebytocnu vodu vylej, Dalsia zalievka az ked preschne substrat