kvetinka_andrejka
23. sep 2019
295 

Inkontinencia po pôrode

Prešlo niečo ponad rok a pol od pôrodu. Strašný drasťák to bol, ale nevzdávala som sa ani na konci. Nejak som som verila všetkému tomu čo sa píše o dobre pre dieťa aj matku. Áno, to všetko je krásne... ale potom treba nejak žiť :D

Pár mesiacov neskôr, keď už môžeš uznať, že si sa ako tak poskladala po tom hardcore zistíš, že nooo niečo nie je v poriadku. Ideš vonku a nevymýšľaš trasu, kde najmenej hučia autá, kde nehučia baby na trhu ale vyznačuješ si trasu prechádzky podľa lokalizácie WC. Najradšej by si bola, keby existovala taká mapa ako Google, že napíšeš PSČ a tadááám prosím pekne samé vecká. 

Doteraz si ani nepomyslela, že ísť vonku to nie je len tak, že dáš dieťa do kočíka a tralala pekná prechádzka, ach tá naivná predstava bezdetných dievčat :D to boli časy. 

Ty už vieš, že aj mucha má väčší objem mechúra, než ty a že do hodiny hoci by si bola neviem ako dehydrovaná musíš, proste musíš ísť. A keď už si tam tak vyjde jedna kvapka!!!!! Nevieš čo ťa viac serie, či to, že máš ten problém, či to, že si znovu zaplatila peniaze za nejaký hnusný palmarínový koláč čo ani nechceš, len aby si mohla isť vypustiť tú JEDNU kvapku v cukrárni, lebo veď v okruhu 1km nikde nie je WC. 

Domov sa ti neoplatí ísť, lebo kým vytiahneš kočík hore po schodoch tak sa aj pototo. Jeden by povedal veď čo ideš za kríčky a hotovo. No takže vážení, možno na dedine by to šlo, ale vo veľkom meste, kde aj škôlkari majú lepší mobil, než ty to nie je také ľahké. 

A čo je ešte horšie je to, že ľudia len číhajú čo by sa dalo trápne sfotiť, aby to mohli dať na net a smiať sa z toho. Divná mánia ale sú fest rýchli, keďže tie mobily majú vždy v ruke a ty nestihneš gate v kríkoch vytiahnuť a cik live na facebooku v skupine s 350 000 používateľmi. Takú popularitu som nikdy nechcela.

Ak si sa v tejto tragikomickej situácii aspoň trochu našla nezúfaj dá sa to riešiť  určite o tom ešte napíšem 

Ospravedlňujem ak článok nie je celkom gramaticky a štylisticky správne napísaný a bolia Vás z toho oči :D chcela by som byť v tomto smere ideálna, ale je tu jeden problém - som lenivá na učenie. Tak ak bude niečo čo Vám vypálilo oči, tak to prosím napíšte do komentára, nech sa poučím ja a možno aj čitatelia 🙂

Zdroj FB: Mama Outsiderka- sarkastické pieskovisko

https://www.facebook.com/MamaOutsiderka/posts/1...

Začni písať komentár...

Odošli