7 / 15
    športiačik zboku

    ..kolko stoji takyto kocik, 3kombinacia?.. ja som mala podmienku, ze chcem s rucnou brzdou-ale to bol zvyk - zvykla som si pri prvom kociku..

    17. júl 2011

    @ingemor no tento ručnú nemá, ale som s ním maximálne spokojná. Športiak stojí nejakých 333 eur, a potom sa ďalej cena odvíja od ceny vajíčka a tie sú rôzne drahé.. pasuje tam maxi cosi a bebeconfort. Sú lacnejšie aj drahšie... a hlboká vanička nejakých 150 eur.

    18. júl 2011

    ..hej viem, ze nema rucnu brzdu..ja som si vybrala casualplay S4 reverse s mako vanickou..tiez nas vysiel dost, pretoze vsetko sa k nemu dokupovalo zvlast..prvy som mala chicco trio S3 a tiez som bola s nim max.spokojna, ale teraz nove chicco-des a hruza, ako ho pokazili..
    ..tak nech vam dobre sluzi vas kociarik 🙂

    18. júl 2011

    @ingemor ano aj na ten chicco trio sme pozerali, keďže ja som chcela skôr taký kočiarik do mesta. Inak sme sa rozhodovali medzi casual play vintage a bebe confort. Nakoniec mi vyšiel praktickejšie tento.. tak aj vám nech slúži xi xi ja už sa neviem dočkať kedy vyrazím do ulíc :D

    19. júl 2011

    Aj ja mam tento a maximalna spokojnost.mam aj jane slalom pro ale na cestovanie je dost velky.tento je super 🙂 odporucam

    3. jún 2013

    @kvietocka33 no ja ho už mám 2 roky a som velmi spokojna..

    3. jún 2013