200 / 421
    Karfiolové halušky

    Bryndzove halusky:
    ingrediencie:
    - karfiol
    - bryndza
    - slanina
    Postup:
    Karfiol očistíme a povaríme krátko v osolenej vode (ja mám radšej chrumkavejší). Scedíme a ešte horúci posypeme májovou bryndzou. Navrch môžeme dať pažítku, jarnú cibuľku a kľudne aj opraženú slaninku.
    recept je odtialto http://varecha.pravda.sk/recepty/bryndzove-pale...

    20. aug 2014

    ja som nemala bryndzu tak som použila domácu lučinu s kyslou smotanou. 😉

    20. aug 2014

    fú tak to som ešte nejedla,ale skúsim...

    22. mar 2015

    @gianni ako normálne halušky, akurát že potom nemáš pocit, že nemôžeš ani dýchať. 🙂

    22. mar 2015

    tak s rozdýchaním ja problém nemám,spokojne jem aj slaninu bez chleba,akurát že nemôžem veľa múčnych jedál(diadiéta) tak preto skúsim toto ako náhradu,díky...

    22. mar 2015

    ooo zajtra si asi urobím na večeru 🙂 mnaaaamky, mám ešte malý karfiolček kupený

    9. apr 2015

    @elly753 toto si dokonca aj moja 73 ročná mamka obľúbila, má ich radšej ako obyčajné. 😀

    10. apr 2015

    toto je take zaujimave, ze musim to spravit 🙂

    15. apr 2015

    @pianko229 odporúčam, budeš mať hrče za ušami. 😀 Potom daj vedieť. 😉

    15. apr 2015

    @lekorica ukazala som to muzovi, a vravel ze to moze byt dobre 🙂 ze to spravime .....

    16. apr 2015