329 / 421
    Domáce maslo

    vyzerá úžasne🙂 môžem poprosiť recept?

    9. nov 2015

    Recept:
    500 ml čerstvej smotany necháme postáť pri izbovej teplote. Ručným šľahačom šľaháme pokiaľ sa nám maslo neoddelí od srvátky. Srvátku zlejeme a môžeme vypiť, alebo použijeme do pečenia. Maslo ešte povytláčame drevenou varechou, pokiaľ neostane z neho hrudka.

    9. nov 2015

    @lucka654 bola si príliš rýchla, nestihla som ani recept pridať. 😀

    9. nov 2015

    @lekorica nevydržala som😀 a vďaka🙂

    9. nov 2015

    @lucka654 rado sa stalo. 😀 Ináč za 30 sekúnd je vyšlahané. A smotanu kupovať čerstvú a nie trvanlivú. Ja kupujem mliečko z družstva, takže tú mám určite čerstvú. 😉

    9. nov 2015

    @lekorica občas kupujeme aj my združstva, tak vyskúšam z takej.vďaka:-)

    10. nov 2015