395 / 421
    Domáce pesto z medvedieho cesnaku

    Dnes som sa v mojej záhradke konečne dočkala medvedieho cesnaku. Hneď som si z neho pripravila domáce pesto.
    Potrebujeme:
    medvedí cesnak 50g
    olivový olej 6PL
    syr (parmezán) 25g
    soľ podľa chuti
    píniové oriešky (ja som nemala, dala som vlašské orechy)1PL
    Všetko som spolu zmixovala v mixéri a uskladnila v sklenených fľaštičkách .

    10. apr 2016

    @lekorica ja pridavam orechy a parmezan az pri pouziti, bala som sa, aby mi nezacalo kysnut...tak som len mixla cesnak, pridala pravy olivac od segry z itl, doma robeny a morsku sol...tak snad vydrzi 🙂

    10. apr 2016

    @monika.a ja tiež používam oliváč z Chorvátska. Tam si vždy nakúpim do zásoby domáci a soľ buď himalájska alebo morská. Mne sa to zatiaľ ešte nikdy nepokazilo, lebo soľ konzervuje. 😉

    10. apr 2016