icon
1 / 6
avatar

ahoj čo to sú tí ježkovia? z čoho to je ak môžeš daj recept je to pekné dakujem

Odpovedz
10. dec 2014
avatar
lenadka
autor

@sonaniki ježkov robím vždy zo zvyškov lineckého cesta 😀 do bruška im zabalím obdĺžniček varovej čokolády. Ak by si išla robil len kvoli nim linecké pridaj tam viac múky inak sa ti roztečú. Linecké cesto robím takto 400g hladkej múky,250g hery,1žĺtok a citrónová kôra - zamiesiť, vyvaľkať a piecť pri 180-200°C chvíľku aby nebolo moc tmavé, do ježkov pridaj cca o 50-80g múky viac inak sa ti roztečú na placku 🙂

Odpovedz
10. dec 2014
avatar

jaj super a potom len namočíš do čokolády a a do kokosu však? a to je všetko?
veľmi pekne dakujem zajtra to skúsim 🙂

Odpovedz
10. dec 2014
avatar
lenadka
autor

@sonaniki áno 🙂

Odpovedz
11. dec 2014