lenkaben
27. mar 2014

Deuter Kid Comfort III

Deuter Kid Comfort III

Detská sedačka Kid Comfort III od spoločnosti Deuter, ktorá vám umožní brať dieťa na výlety s Vami. Sedačka unesie maximálne 22 kg (vrátane dieťaťa a nákladu).

Bezpečnostné prvky zaistia vášmu dieťaťu maximálne možné bezpečie. Najvyššia rada sedačiek spoločnosti Deuter.

Ak vaše dieťa žiada to najlepšie, jedná sa o tento batoh.

Už nebudete musieť zháňať opatrovateľku na stráženie vašich detí, zatiaľ čo sa budete prechádzať po horách. So sedačkou môžete vziať vaše dieťa sebou.

Vďaka množstvu bezpečnostných prvkov je sedačka bezpečná a spoľahlivá.

Vďaka systému Aircontact sa nebudete musieť báť ani o vaše chrbáty. Tie zostanú takmer suché.

Vlastnosti :

- Chrbtový systém Vari Quick

- Polstrované ramenné popruhy

- Polstrovaný bedrový pás

- Výškovo nastaviteľná detská sedačka

- Bezpečnostný pás pre pripútanie dieťaťa

- 2 veľké vrecká na zips

- Zabudovaná strieška proti slnku

- Kompatibilný s vodným rezervoárom

- Vrátane plyšového medvedíka

- Max nosnosť 22 kg (dieťa a náklad)

- Bezpečnosť certifikovaná skúšobňou TÜV

Aircontact chrbtový systém:

- Vzduchové kanáliky medzi polstrovaním zaisťujú lepšie prúdenie vzduchu a ventilačné účinok. Výsledkom je až o 15% menej potu ako u štandardných batohov. Dokázané v testoch Gabriel L & T.

Farba: čierna

Ako ochranu pred daždom a v prípade zhoršenia poveternostných podmienok pláštenku KC Deluce Raincover

Prečo kúpiť  turistický nosič pre dieťa Deuter Comfort III  v našom obchode??
Klady a zápory:  Pri zakúpení detského turistického nosiča Deuter Comfort I , II , III Deuter Comfort I  -10% , Deuter Comfort II -20% ,  Deuter Comfort III -30%  získavate zľavu  -10%, -20%, -30% na zakúpené príslušenstvo striešku Sun Roof and Raincover , alebo  na pláštenku KC Deluxe Raincover podľa zakúpeného nosiča Sedačka Kid Comfort nie je vhodná pre deti, ktoré nie sú schopné sami sedieť. Maximálna nosnosť je 22 kg vrámci hmotnosti sedačky. Dieťa musí byť pripútané bezpečnostným pásom. Napriek tomu, že sedačka môže stáť samostatne, nikdy nenechávajte svoje dieťa dlhší čas bez dozoru, sedačka sa môže prevrátiť. Dlhodobé sedenie dieťaťa v sedačke môže obmedziť cirkuláciu krvy v jeho nohách a v chladnom počasí môže viesť k hypotermii a prechladnutiu. Nastavenie detskej sedačky:Umiestnite dieťa do sedačky a nastavte výšku sedačky, aby  dieťa mohlo volne pohybovať rukami. Brada by mala byť vo výške podbradníkového vankúša. Nastavením výškovo nastaviteľného popruhu (A) a oboch postranných popruhov nastavte sedačku do požadovanej polohy. V závislosti na veľkosti dieťaťa a a nastavenia sedačky nastavte správnu pozíciu ramenných popruhov (C) nastavením troch nastavovacích popruhov (D). Pripútajte dieťa a nastavte bedrový popruh (E) a ramenný popruh (F). Všetky popruhy musia byť utiahnuté, nie však tesné. Nakoniec utiahnite postranné popruhy (G). Upozornenie:Nenakláňajte sedačku pri nasadzovaní na chrbát a snímania z chrbta. Prílišné naklonenie môže mať za následok zranenie dieťaťa. Umiestnite dieťa do sedačky a zapnite bezpečnostný pás. Nasaďte sedačku s mierne povolenými ramennými popruhmi na chrbát. Nastavte bedrový pás a potom aj ramenné popruhy. Nastavte a zapnite hrudný popruh a nakoniec zložte stojan. 

Začni písať komentár...

Odošli