icon
1 / 1
avatar

Ratatouille, mnam

Odpovedz
11. máj 2022
avatar

U nas to volame baklazanove leco,chyba tam vino.

Odpovedz
11. máj 2022
avatar
lenkike
autor

@ichbinich presne tak 😊

Odpovedz
11. máj 2022
avatar
lenkike
autor

Pred pečením 😊

Odpovedz
11. máj 2022
avatar

@lenkike
Wow, ja sa s tym tolko nehram 👍
Manzel to spravil raz takto pekne, ako vo filme. Ja varime metodou ZAVES (ZAdne VElke Srani 😀)

Odpovedz
11. máj 2022
avatar
lenkike
autor

@natalka13 víno nedávam, aké dávaš, biele? Ale chýba tam aj olej 🙈

Odpovedz
11. máj 2022
avatar
Odpovedz
11. máj 2022
avatar

@ichbinich tiez neukladam, bAklazan opekam zvlast, ja mam rada velke kusy, muz zas pruzky a baklazan na kasu.
Kazdy si robime svoje.

Odpovedz
11. máj 2022
avatar

@natalka13
Áno, opiect všetko extra je super. To ma fakt inú chuť.
Ale aj z rúry z veľkého plechu je super, keď všetko nakrájať, na aké kúsky chceš, všetko premiešať rukami a sad piecť, sem-tam pomiešas. Ešte menej roboty, ako v hrnci a malliard reakcia, ktorá dodáva chuť, sa spraví sama 😂👍

Odpovedz
11. máj 2022