icon
1 / 1
avatar

Mna skor zaujima recept na tu natierku , ak je domaca 😉 prosim ....a inak rajciny super napad, len moj ich neje 🙄

Odpovedz
8. feb 2022
avatar

Tiež ma zaujíma nátierka 😍

Odpovedz
8. feb 2022
avatar

Aj mna, vyzerá super 😋

Odpovedz
8. feb 2022
avatar

Tiež sa pridávam do radu na recept na nátierku. Vopred ďakujem 🙂

Odpovedz
8. feb 2022
avatar
Odpovedz
8. feb 2022
avatar
Odpovedz
8. feb 2022
avatar
Odpovedz
8. feb 2022
avatar
lenkike
autor

Žienky, nátierka nie je práve z tých najzdravších 🙈 aj keď je domáca 😊 je škvarková a aj ste nestratili záujem, tu je recept:
400g mletých skvariek
2 vajcia natvrdo
2ks kapia sterilizovaná
2ks uhorka sterilizovaná
3ks sterilizované feferóny
1 cibuľa
2PL horčica
Tuhé suroviny nasekám v sekaciku nadrobno, zmiešam s ostatnými, pridám soľ, čierne korenie podľa chuti a trochu nálevu z uhoriek, kapie alebo feferónov podľa toho, akú hustú nátierku chcem mať. Zvyknem robiť väčšie množstvo naraz a zasterilizovat. Dobrú chuť 😋

Odpovedz
8. feb 2022
avatar

@lenkike to som už sto rokov nejedla, pamätám, že ako malej mi ju robievala starká a veľmi mi chutila 😊

Odpovedz
8. feb 2022
avatar

@lenkike ja som to na nu tipovala, hrozne mi ju pripominala, no a coze sak su fasiangy , oskvarky sa hodia 😁 a zeleninovu oblohu furt mozes dat ☝️👌

Odpovedz
8. feb 2022
avatar
lenkike
autor

@livuska124 aj nám veľmi chutí, keď ju otvoríme, kým nepadne za obeť celá, nejdeme nič iné 😁

Odpovedz
8. feb 2022