levitas
11. apr 2015

Skúsenosti zákazníkov s funkčným oblečením MOIRA

V tomto článku Vám chceme sprostredkovať autentické vyjadrenia zákazníkov, ktorí majú konkrétnu skúsenosť s funkčným oblečením českej značky MOIRA, ktoré Vám ponúkame v našom shope.

Pýtali sme sa na ne cez facebook, ale radi by sme sa dozvedeli aj skúsenosti mamičiek z koníka. Pokiaľ budete mať chuť, napíšte nám do komentára Vašu vlastnú skúsenosť s termooblečením resp. funkčným oblečením MOIRA, najmä pokiaľ ho používajú aj Vaše detičky. Veľmi radi ju neskôr do článku doplníme. Dúfame, že to pomôže aj ostatným mamičkám, ktoré sa s týmto termooblečením ešte nestretli, alebo si nie sú isté či je to pre ich drobcov naozaj správna voľba. 🙂

Janka D.: "mame moiru aj ja aj babatko a v nosici ani satke sa konecne nepotiiime parada 🙂"

Branislav B.: "Príjemné na dotyk spĺňa funkčnosť ktorú ponúka 🙂 no čo viac dodať ja som spokojný 🙂"

Kristína G.: "moiracke veci su super na lyze, ale vyuzivam ich aj v priebehu celeho roka pri akychkolvek sportoch kde sa clovek zapoti... a samozrejme su neocenitelne pri noseni dietatka v satke alebo nosici 🙂"

David B.: "Moiracke termo tricko, ktore mam, je super, uplne idealne ci uz na lyzovanie, turistiku, ale aj na prechadzky v zime."

Barbora S: "Nikdy by som neverila, ze funkcne pradlo moze naozaj fungovat, kym som raz na turistike nevyskusala tricko z MOIRY. Na moje prekvapenie som na koži zostala v suchu a pot sa odviedol na povrch materialu 🙂"

Andrej B.: "Mám....a chcem ĎAĽŠIE!!!"

11. apr 2015

Začni písať komentár...

Odošli