20 / 41
    Ani kúsok nazmar - ďalší pomocník pri šetrení financií a životného prostredia.
    li_la
    autor

    A aby sme zvyškové jedlo vedeli využiť naozaj do posledného kúska, objednala som si knihu – ANI KÚSOK NAZMAR. Netrpezlivo čakám, kedy mi dorazí. Popis: „Šéfkuchár Patrik Jaros a fotograf jedál Günter Beer sa rozhodli vytvoriť skutočne novú kuchársku knihu - kuchársku knihu pre osamelo žijúcich a malé kuchyne 21. storočia, ktorá bude denne použiteľná, zrozumiteľná každému amatérskemu kuchárovi a v receptoch bude používať prísady, ktoré má zvyčajne každý doma. Obsahuje mnoho nových, ešte neznámych receptov a pracuje so zvyškami, ktoré sú dostupné všade, kde sa varí a konzumuje. Navyše prezentuje známe prísady v úplne nových súvislostiach a používa hotové výrobky z regálov supermarketov, aby ich s minimálnymi nákladmi prekvapujúcim spôsobom zošľachtila. Najvlastnejšou ingredienciou tejto knihy je však fantázia.“

    28. apr 2013