lila1
2. feb 2012

Moje hobby

lila1
autor

děkuji

2. feb 2012

dobrý deň sú krásne , jedna krajšia ako druhá. Aj ja mám malú dcérku a jej šijem a pletiem . Viem aj háčkovať no v jednom riadku pri pridávaní robím chybu a potom mi čiapočku sťahuje. Neviete mi prosím poradiť kde by som našla popis ? Už som hľadala aj na nete ale nič som nenašla. Ďakujem Petra

4. feb 2012
lila1
autor

já vlastně nepletu podle žádného popisu, jsem takový samouk a podle toho jak se mi to při háčkování jeví a jakou velikost potřebuji, tak přidávám. Přidávám tak, že dvakrát nahazuji a háčkuji ve stejném předcházejícím očku.Vpichnu do očka protáhnu vlnu dvakrát uháčkuji řetízek a na třetí krát zháčkuji i s tím druhým očkem, které jsem měla na háčku. Nevím, jestli se to dá pochopit z mého popisu.Zdravím Jitka.

4. feb 2012
Komentár bol odstránený

Dobrý deň Jitka ja neviem kde robím chybu , čiapku začnem na 8 ret. očiek, spojím do stredu urobím 17 dlhých stĺpikov, spojím ich spolu spojovacím očkom, pridám 2 ret. očká a robím zase okolo celý postup . Som už z toho nešťastná neviem prísť na chybu. Prepáčte , že som asi drzá, ale opýtam sa Vás Jitka nemáte jednu čiapočku prosím na predaj ? Aby som mala vzor ,ako to robiť, moc malej chcem urobiť také čiapočky mám kopu priadze aj vlny no žiaľ nejde mi to , pletených mám kopu to robím volajú sa tie čiapočky debilky :D, ale chem aj niečo iné. Poprosím Vás teda o pomoc , ďakujem Petra.

6. feb 2012
lila1
autor

@pepa67 to bude asi nejlepší....mít aspoň jeden vzor....jinak já ty čepky mezi svými známými prodávám....stačí si jen vybrat a já Vám jí ráda pošlu....zdravím Jitka.

6. feb 2012