591 / 803
    Liptovský tanier-bryndzové halušky,strapačky s kyslou kapustou,bryndzové pirohy s kyslou smotanou a restovanou cibuľou

    Tie bryndzaky vyzerajú skvelo! Máš nejaký tip ako na ne? ☺️ ďakujem

    6. mar 2015

    @tenisek Nemam specialny tip,ja davam okrem bryndze aj trocha kyslej smotany alebo acidofilneho mlieka a poriadne premastit sprazenym maslom.

    6. mar 2015

    @lillypot Aj ja pridávam acidko, smotana sa mi neosvečila lebo mení chuť bryndze. Vyskúšam o maslo. Vďaka! ☺️

    6. mar 2015

    suroviny:
    acidofilne mlieko
    1 vajce
    sol
    hladka muka
    hruba muka
    Vsetko v miske zmiesat na mierne huste cesto.
    Dat varit do osolenej vriacej vody a ked vyplavaju na povrch,nechat ich vypnute este cca3min. Potom scedit a premiesat s trochou oleja.

    Zmiesat s bryndzou, kyslou kapustou,syrokremom,.....

    7. mar 2015
    7. mar 2015