738 / 803
    Bravčová roláda plnená praženicou a zeleninou, ryža
    Komentár bol odstránený

    1 kg bravcove kare bez kosti, v celku
    5 vajec
    mrazena zelenina - hrasok, mrkva, kukurica
    maslo
    sol
    kocka hovadzieho bujonu
    korenie bravcove pecene
    hladka muka
    Kare si pozdlzne narezeme a trocha naklepeme. Potom ho osolime zo strany, ktoru budeme plnit.
    Pripravime si prazenicu z masla, vajec a zeleniny.
    Prazenicu dame na kare, cca 2cm od okraja, ktorý ostava po zvinuti nechame volny.
    Zvinieme do rolady a nitou obviazeme roladu – spevnime.
    Dame do pekaca posolime vrch a boky a posypeme korenim bravcove pecene. V pekaci rozdelime kocku bujonu, zalejeme vodou a pomaly pecieme. Nakoniec stavu zahustime mukou rozhabarkovanou vo vode a nechame prejst varom.

    28. jún 2017
    28. jún 2017

    @lillypot ďakujem 🙂

    28. jún 2017