littlemonkey
31. mar 2016
9 

detské centrum Little Monkey

V pokojnej rodinnej atmosfére a dômyselne pripravenom prostredí triedy s prvkami pedagogiky Marie Montessori poskytujeme celodennú a poldennú starostlivosť o deti vo veku 2 až 6 rokov s rešpektom ich individuálnych potrieb.
Samozrejmosťou je aplikácia pravidelnej preventívnej diagnostiky za účelom monitorovania a pedagogického poradenstva, tiež predškolská diagnostika a konzultácie s rodičmi.
Vďaka spolupráci s externými odborníkmi (pedopsychológ, špeciálny pedagóg, logopéd, pediater) vieme vypracovať špeciálny program priamo šitý na špecifiká dieťaťa.
V poobedňajšom čase naše priestory otvárame variabilnej ponuke krúžkov (hudba, PlayWisely, výtvarné dielne, cudzie jazyky).
Nezabúdame ani na rodičov a budúcich rodičov, v pravidelných okienkach pre nich ponúkame certifikované i neformálne kurzy (detské masáže, laktačné poradenstvo, sociálne a pedagogické poradenstvo, diskusie s odborníkmi).

Pozývame Vás k nám na návštevu…

V LittleMonkey tiež ponúkame jedinečnú možnosť využiť náš krátkodobý detský kútik, zatiaľ čo vy vybavujete, čo potrebujete (úrad, lekár, nákupy…) a v čase mimo prevádzky – profesionálne opatrovanie detí, bez ohľadu na to, či ste našim klientom.
Tiež sa radi postaráme o veselé aktivity a party program, keďže oslava narodenín je pre každé dieťa kúzelný moment, nielen kvôli darčekom a torte.
Zatiaľ čo vy si budete môcť oddýchnuť🙂

Začni písať komentár...

Odošli