icon
5 / 660
Bezlepkovo-bezmliecne makove gulky
avatar

Mozem poprosit recept dakujem

Odpovedz
2. feb 2017
avatar

Poprosim recept dakujem

Odpovedz
2. feb 2017
avatar
liv1
autor

@ella10
@lussylu nech sa paci dievcata.
5 stredne velkych v supke uvarenych zemiakov
asi 10 pol.l. muky Mix B od Schär
muku na pracovnu dosku
2 vajcia
slivky

Zemiaky nastruhame na jemno, pridame vajcia a muku. Vypracujeme cesto, rozvalkame na doske a poharom vykrajujeme kolieska. Slivky som rozrezala na stvrtky, lebo boli obrovske. Stvrtku slivky som dala na cesto a pridala 1 malu lyz. kr. cukru. Zlepila som to do tvaru gulky. Varime vo vriacej, osolenej vode cca 5 min. Mozete pridat aj dzem dovnutra najlepsie taky hustejsi 🙂.

Odpovedz
2. feb 2017
avatar

Mnam to je ako cesto na sulance co robiim dakujem

Odpovedz
4. feb 2017
avatar
liv1
autor

@lussylu niet zac 😉

Odpovedz
4. feb 2017
avatar

A dnes troska porusim stravu a idem na ne 😀

Odpovedz
7. feb 2017
avatar
liv1
autor

@lussylu aku mas dietu?

Odpovedz
7. feb 2017
avatar

@liv1 bezlepkovo bezlaktozovu a momentalne len zelenina a morske plody inak nesmiem nic. Ani ovocie ani maso ani nic som povedala pojdem sa s konmi past 😀

Odpovedz
7. feb 2017
avatar
liv1
autor

@lussylu no pekne teda. Aj ja som mala dlho pocit ze nemam co varit. Ked ziadne maslo, mlieko, smotana, syr... Nuz ale co, zvykli sme si 😊. A preco ani to maso nie?

Odpovedz
7. feb 2017
avatar

@liv1 mam potom prekysleny zaludok a velke bolesti meviem stravit to maso a je to na figu mozem akurat to co je domace ciE morky kralik kura nic kupovane

Odpovedz
8. feb 2017
avatar
liv1
autor

@lussylu chapem. Nemas nahodou HIT?

Odpovedz
8. feb 2017
avatar

@liv1 to je co?

Odpovedz
8. feb 2017
avatar
liv1
autor

@lussylu Histaminova intolerancia. Tu mam tiez, ale zlepsilo sa to. Velmi dolezite su cerstve potraviny, aj maso casto uplne cerstve preto ma napadlo ci to nie je tvoj pripad.

Odpovedz
8. feb 2017
avatar

@liv1 nestras nastastie toto zatial nemam aj ked na mna sa lepi snad vsetko . Ale drzim sa teraz

Odpovedz
8. feb 2017