icon
7 / 660
Prava talianska Minestrone
avatar

Môžem poprosiť recept? Vyzerá úžasne ako aj všetky Vaše dobroty ;)

Odpovedz
11. feb 2017
avatar
liv1
autor

@revolutions dakujem ste zlata 🙂. Napisem ho len z hlavy, lebo nemam ho ulozeny. Vzdy ho preto urobim trolilinku inac. Na kokosovom oleji (alebo akomkolvek) si oprazime cibulku do sklovita. Jemne podusime mrkvu na kolecka, struky a baby spenat, najlepsie certstve, ale v zime aj mrazene 🙂. Pridáme konzervu lúpaných rajčín, podla toho aké množstvo bud polku, alebo celú. Zalejeme vodou, osolíme, okoreníme len jemne čiernym korením, chvílku povaríme a pridáme kukuricu, hrášok, a na koniec nakrájané šampiňony. Normálne sa dáva navrch nastrúhaný parmezán. No ale kedze je to bezmliecne, tak proste bez ale ak mozete, velmi je to tam chutne. 🙂

Odpovedz
11. feb 2017
avatar

Ďakujem určite vyskúšame 🙂

Odpovedz
11. feb 2017
avatar
liv1
autor

@revolutions niet zac 🙂

Odpovedz
11. feb 2017
avatar

@liv1 poznas vegansky parmezan?zmiesas mlete vlasske orechy s lahodkovym drozdim z bio obchodu,1k1 je to nrskutocnanamka,drzat v chlade a posypat cestovinny,polievku atd

Odpovedz
12. mar 2018
avatar

A uzasne recepty,budem odkukavat 😉

Odpovedz
12. mar 2018
avatar
liv1
autor

@jakubik nepoznám ale mňaaam to určite vyskúšam lahodkove mám aj orechy 👍😊❤️

Odpovedz
12. mar 2018
avatar

@liv1 my to doma s muzom vyjedame priamo z chladnicky po lyzickach,ani cestovinu netreba

Odpovedz
12. mar 2018