Prava talianska Minestrone
liv1
autor@revolutions dakujem ste zlata 🙂. Napisem ho len z hlavy, lebo nemam ho ulozeny. Vzdy ho preto urobim trolilinku inac. Na kokosovom oleji (alebo akomkolvek) si oprazime cibulku do sklovita. Jemne podusime mrkvu na kolecka, struky a baby spenat, najlepsie certstve, ale v zime aj mrazene 🙂. Pridáme konzervu lúpaných rajčín, podla toho aké množstvo bud polku, alebo celú. Zalejeme vodou, osolíme, okoreníme len jemne čiernym korením, chvílku povaríme a pridáme kukuricu, hrášok, a na koniec nakrájané šampiňony. Normálne sa dáva navrch nastrúhaný parmezán. No ale kedze je to bezmliecne, tak proste bez ale ak mozete, velmi je to tam chutne. 🙂
Odpovedz
11. feb 2017
Ďakujem určite vyskúšame 🙂
Odpovedz
11. feb 2017
liv1
autor@revolutions niet zac 🙂
Odpovedz
11. feb 2017

Môžem poprosiť recept? Vyzerá úžasne ako aj všetky Vaše dobroty ;)