icon
1 / 1
avatar

Bojim sa ze slahacka to natopi

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

Ano,slahacka Ti roztopi marcipan.

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

@amel
@amonet ďakujem tak nič marcipán vyskúšam inokedy a na aký krém sa marcipán môže dať?

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

@livkaslivka maslovy. Ja robievam tak ze hocijaky spravim trochu si necham primiesam maslo a tym potriem

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

Ja davam maslo+cukor

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

Alebo oskrab krem a natri druhy.
S tymto sa velmi dobre nerobi,aspon mne nie.Ale dala som medzi 2 folie,podsypavas praskovym cukrom

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

ale jedno balenie určite na tortu nestačí, no podľa toho aký máš priemer...na cca 26cm treba aspoň 600g

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

@joliette vies coooo,ja som na 24cm natiahla,len sa trhal

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

@amel no tak potom si šikovná, ja pečiem torty na obj. a na jednu tortu dávam cca 600g fondanu(ale iného) torta 10cm vysoká a 27-28 priemer

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

@joliette tak ale zasa moje nevyzeraju ako Tvoje😎 bolo to tenke a trhalo sa,ale stacilo a torta splnila ucel😊

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

Toto balenie je na tortu aj tak málo,ak máš možnosť druhý krát si kúp radšej poťahovú hmotu niekde v cukrárskych potrebách.Táto hmota je strašne predražená,na tortu potrebuješ viac balení(podľa veľkosti torty) a aj sa s ňou zle pracuje.Z tejto ti možno víde urobiť pár kvetiniek,alebo ozdôb ma tortu,ale na šlahačkový krém by som to nedávala,bude sa to topiť,mal by byť maslový krém.

Odpovedz
16. feb 2019
avatar

@alexiska ďakujem pekne zA radu

Odpovedz
16. feb 2019