icon
1 / 1
avatar

Vyzera pekne, nechcem urcite rypat, ale len taky typ, ovocny cukor, teda fruktoza, je najhorsia mozna alternativa cukru. Extremne zatazuje pecen, uklada sa priamo ako tukova zasoba a moze sposobit nealkoholicke stukovatenie pecene. Inak fruktoza sa vyraba nie z ovocia, ale vacsinou z kukurice a cukrovej repy. Podobne aj sirup z agave je cista fruktoza. Skus pouzit napriklad cukor z kokosovych kvetov, ten ma tiez celkom nizky glykemicky index a ma len male mnozstvo fruktozy...

Odpovedz
7. sep 2019
avatar

@mareen1 viem preto som ho miesala s kokosovým a hroznový môže vyvolať hnačky všetko už naštudovane 🙂

Odpovedz
7. sep 2019
avatar

@lizatko1009 Kde kupuješ kešu mlieko?😊 Ďakujem.

Odpovedz
7. sep 2019
avatar

@jaruska8 neuveríš u nás pri bytovke v terne som objavila alpro

Odpovedz
7. sep 2019
avatar
Odpovedz
7. sep 2019