lizatko1009
autor@mareen1 viem preto som ho miesala s kokosovým a hroznový môže vyvolať hnačky všetko už naštudovane 🙂
Odpovedz
7. sep 2019
@lizatko1009 Kde kupuješ kešu mlieko?😊 Ďakujem.
Odpovedz
7. sep 2019
lizatko1009
autor@jaruska8 neuveríš u nás pri bytovke v terne som objavila alpro
Odpovedz
7. sep 2019
lizatko1009
autor@jaruska8 toto
Odpovedz
7. sep 2019


Vyzera pekne, nechcem urcite rypat, ale len taky typ, ovocny cukor, teda fruktoza, je najhorsia mozna alternativa cukru. Extremne zatazuje pecen, uklada sa priamo ako tukova zasoba a moze sposobit nealkoholicke stukovatenie pecene. Inak fruktoza sa vyraba nie z ovocia, ale vacsinou z kukurice a cukrovej repy. Podobne aj sirup z agave je cista fruktoza. Skus pouzit napriklad cukor z kokosovych kvetov, ten ma tiez celkom nizky glykemicky index a ma len male mnozstvo fruktozy...