Novinky
lizatko1009
7. sep 2019
Mäkkulinky vynikajúci bezlepkový bezlaktozovy, bez mliečnej bielkoviny pudingos BEZ KYSNUTIA :chocolate_bar:RECEPT:najprv si pripravíme puding dala som 250 ml kešu mlieka, 150g ovocného cukru, 2PL práve kakoo, a 1 biovegan čokoládový puding, miešať do úplného zhustnutia a hneď pridať do horúceho tak 90 g masla použila som alsan, cele vymiesat a nechať chladiť, vyslať si z 2 vajíčok bielka, potom do robota 450 g Schear mix B, 50g krupicovy cukor, štipka soli, 1/2 prášku do pečiva, polovica bezlepkových a bezlaktozovych kvasníc, 3PL oleja a 250 ml vlažného kešu mlieka, všetko jemne pustiť a postupne pridať vyšľahane bielka, cesto ma byt tuhšie vynikajúco sa s ním pracuje, rozdeliť cesto na 4 rovnaké časti, rozvaklat, potrieť pudingom a urobiť 4 zavinove pásy, preložiť ich na vymasteny plech a dvojice poprepletat, potrieť ich roztopeným ghi maslom, ešte som postriekala vodou, a sup piecť na 30-35 min na 175 v polovici pečenia znova potrieť maslom a postriekat vodou, po vybratí znova potrieť a zabaliť ich do alobalu, aby sa pudingos zaplatil a nechať kľudne v alobale aj pol hodinku
Zobraz celú správu