icon
1 / 1
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Pozri si blog @sophina

Odpovedz
22. mar 2017
avatar

existuje tu na MK skupina : Pečieme s kváskom. Baby ti poradia ako začať kváskovať 🙂

Odpovedz
22. mar 2017
avatar

a na FB je skupina pecempecen.cz ... uzasne poradia vzdy so vsetkym ... ale aj my poradime

Odpovedz
22. mar 2017
avatar

Mna to domace maslo zaujalo ❤ ako.na to?

Odpovedz
22. mar 2017
avatar

Zlatucky drobček, mne vy na tento chlebík môj syn urcite zahlásil ze on trávu jesť nebude.

Odpovedz
22. mar 2017
avatar

U nás sa veru zje vsetko okrem leča. Zatiaľ! @drobcek26l klop klop

Odpovedz
22. mar 2017
avatar

určite sa pridaj do skupiny pečieme s kváskom, Dievčatá tam radia presný postup ako založiť kvások deň po dni, kopu receptov a rád, aké suroviny používať. Ja som kváskovala minulý rok, ale nebolo to ok. Až teraz, keď som si poriadne preštudovala skupinu som zistila koľko chýb som robila. Ja už mám kvások založený, dnes idem skúšať kváskové bagety. Tak som zvedavá.

Odpovedz
22. mar 2017
avatar

haha, ja to mám naopak 😀 Kváskový chlieb pečiem každý týždeň ale na maslo som sa ešte neodvážila. Môžem vedieť tvoj postup na výrobu domáceho masielka?

Odpovedz
22. mar 2017
avatar

@ju11i používam aj domácu smotanu, keď robíme syr a zmiešame so šľahačkou, alebo stačí klasickú šľahačku dať do šľahačka a preslahat šľahačku, trvá to dlhšie, ale neboj každá šľahačka mi najskôr pekne stuhla a potom ostalo maslo 😉

Odpovedz
22. mar 2017