icon
5 / 612
Povidloň: odpaľované cesto, domáci nesladený slivkový lekvár, tvaroh
avatar

ja by som poprosila nejaky recept alebo navod ako na to, lebo v tomto je vsetko co mam rada slivkovy lekvar a tvaroh a vyzera to uzasne 🙂

Odpovedz
2. dec 2015
avatar
lubos
autor

@mojong ahoj, chvíľku mi to trvalo, prepáč. Bol to upravený recept z časopisu, skúsim Ti to odfotiť a poslať s popisom úprav. Vcelku jednoduché. Spravíš odpalované cesto, vymažeš na plech, pečieš a potom plníš povidlami a tvarohom (možno so želatínou ?). Ozvem sa ešte. Koláč bol veľký hit.

Odpovedz
9. dec 2015
avatar

@lubos oki pockam si a dakujem 🙂

Odpovedz
9. dec 2015
avatar
lubos
autor

@mojong ok. Hľadal som recept v časopisoch, nakoniec som ho našiel tu: http://www.apetitonline.cz/recept/povidlon
Nepoužil som šľahačku a ani stužovač, iba tvaroh (myslím, že aj želatínu). Daj vedieť, ak budeš skúšať. Ďakujem vopred!

Odpovedz
8. jan 2016
avatar

aaaaa, toto budem zajtra piecť

Odpovedz
28. apr 2017