icon
79 / 612
Roláda z "flank steak-u", hríbové rizoto z nelúpanej arborio ryže, biela špargľa, olej s medvedím cesnakom.
avatar

Odpadla dom 👏👏👏👌 perfektneee

Odpovedz
31. mar 2016
avatar
lubos
autor

@irsina83 ďakujeme

Odpovedz
31. mar 2016
avatar

@lubos aké mäso si presne použil? Nenapíšeš mi recept? Prosímmmm 😄

Odpovedz
31. mar 2016
avatar
lubos
autor

@irsina83 usda flank steak, rozhrojiť cez stred ako obloženú žemľu, obe polovice vyklepať medzi sáčkami, potrieť olejom z medvedieho cesnaku, soľ, korenie, plátky vyzretého syra (Vrchár), toastované mandľové lupienky, zarolovať, prepichnúť niekoľko špáratkami skrz tesne vedľa seba podľa hrúbky roliek, medzi špáradlami rozhrojiť na rolky, tie opražiť na panvici a vložiť do rúry pokiaľ nebudú medium. Nechať oddýchnuť. Rizoto, ako vždy, ale použiť nelúpanú ryžu a hovädzí vývar.

Odpovedz
31. mar 2016
avatar

@lubos pán kuchár, čo dodať. prídi mi navariť 😀 mne dochádzajú nápady... Vrchár mám rada, ten je výborný.

Odpovedz
31. mar 2016
avatar
lubos
autor

@irsina83 súhlasím, skvelý slovenský syr.

Odpovedz
31. mar 2016