icon
336 / 612
Tradičný piatok: plnený vyprážaný morčací rezeň, zemiakové pyré ako má byť
avatar
lubos
autor

Jemne vyklepané morčacie prsia sú plnené špenátom, dobrou šunkou a plátkom syra Vrchár.

Zemiakové pyré je poctivo vymiešané s hrudou masla a zohriatym plnotučným mliekom.

Odpovedz
9. feb 2018
avatar

Dobry den len naklepat, rozrezat a naplnit ? Aj niecim spojit aby sa mi to nerozpadlo? Dakujem

Odpovedz
14. feb 2018
avatar
lubos
autor

@gaba66 dobrý deň. Narezať na rezne priečne cez svalové vlákno, vyklepať medzi silnejšími igelitovými vreckami (napr. na mrazenie), posoliť a okoreniť, naplniť plátkom syra, šunky a listom špenátu, preložiť na polovicu a klasicky obaliť v trojobale. Nerozpadne sa pri vysmážaní.

Odpovedz
14. feb 2018