icon
467 / 612
Vegetariánsky pondelok: Krémové tekvicové rizoto s hubami (kuriatkami a suchohríbmi) a batátovými čipsami
avatar
lubos
autor

Tekvicu domäkka upečte pozdĺžne rozkrojenú na polovice, vydlabanú, šupkov nahor. Dužinu vydlabte, pomixujte tyčovým mixérom a pridajte do takme hotového krémového talianskeho rizota.

Neskôr odstavte rizoto od plameňa, pridajte maslo a parmezán.
Čipsy sú krájačom natenko pokrájané aj so šupkou a vysmažené v kačacom tuku alebo oleji.

Odpovedz
22. okt 2018
avatar

tiež pečiem, ako píšeš, aj cviklu, tekvicu, tie gaštany môžu byť super, vyskúšam, ďakujem ❤️

Odpovedz
22. okt 2018
avatar

Oooch to vyzerá famózne!!! Slinky sa mi zbiehajú
🙈

Odpovedz
22. okt 2018