icon
1 / 1
avatar

jéj to uz je aký skvelý nápad s tým papierom na pečenie! mne sa to takmer vždy prichytilo na ten alobal a tak som toto výborné jedlo veľmi sporadicky robila....dakujem za tip! 🙂

Odpovedz
21. sep 2016
avatar
lubos
autor

@zuzulienkab vďaka za komentár 🙂

Odpovedz
21. sep 2016
avatar

Ahoj pri koľkých stupňov sa to pečie?

Odpovedz
25. nov 2018
avatar
lubos
autor

@lindsey ahoj! 180 - 200°C, takých 30 - 45 minút.

Odpovedz
25. nov 2018
avatar

@lubos ďakujem zajtra chcem vyskúša t

Odpovedz
25. nov 2018
avatar
lubos
autor

@lindsey držím palce, nemáš čo pokaziť.

Odpovedz
25. nov 2018
avatar

@lubos ale ešte sa chcem spýtať.. To stehno v celku?

Odpovedz
26. nov 2018
avatar
lubos
autor

@lindsey lepšie bude vykostené nakrájané

Odpovedz
26. nov 2018
avatar

@lubos len to je asi ťažké keď som to nikdy nerobila ci?

Odpovedz
26. nov 2018
avatar
lubos
autor

@lindsey v pohode to zvládneš

Odpovedz
26. nov 2018
avatar

@lubos už som urobila.. Treba pozrieť ci je to hotové? Alebo už vybrať presne na 45 min? Ďakujem za každú radu

Odpovedz
26. nov 2018
avatar

@lubos tak už je to hotové.. Troska dlhšie sa robilo.... Vonia to nádherne.. Ďakujem za recept

Budem sa inšpirovať ďalej 😉

Odpovedz
26. nov 2018
avatar
lubos
autor

@lindsey tak paráda, ďakujem za foto!

Odpovedz
26. nov 2018