luciferova
9. okt 2017
267 

Ako som testovala La Roche-Posay

Musím sa priznať, že som ešte nikdy nič netestovala. Kozmetiku La Roche-Posay poznám z "videnia", teda z lekární už dlhšie, nikdy som ju však reálne nevyskúšala. Preto ma veľmi oslovila možnosť zapojiť sa do testovania. Čuduj sa svete - vybrali ma, a tak som už len netrpezlivo očakávala kuriéra. Ten bol veľmi rýchly, a tak testovanie mohlo začať. 

Vždy v jesennom období ma trápi suchá pokožka. Najmä nohy sú vždy suché a drsné ako rašpľa, tiež ruky a tvár mám ako sušenú slivku. Keďže jeseň práve nastupuje, prišiel mi tento balíček veľmi vhod. Testovala som telové mlieko a sprchový gél.

Sprchový gél Lipikar Gel Lavant ma veľmi pozitívne prekvapil. Mdlo vyzerajúca 400 ml fľaštička s gélovou konzistenciou príjemne prevoňala celú kúpeľňu, na túto vôňu sa namotali aj moje deti. Ocenila som najmä to, že gél je celotelový, teda som s ním mohla umývať i deťom vlásky. A tiež to, že je vhodný pre celú rodinu, čomu zodpovedala aj jeho veľkosť. Ja osobne som ho využila pri holení aj po športe. Pokožka zostala jemná, vláčna a voňavá. Nebol až taký hydratačný, ako som očakávala, ale našťastie - bolo k dispozícii i telové mlieko, ktoré to zachránilo.

Mlieko Lipikar Lait/Lotion je veľmi jemné, príjemne a ľahko sa rozotiera, je bez vôňe a má objem 200 ml. Musím sa priznať, že mi chýbala vôňa, no inak bolo veľmi dobré. Nielen, že premastilo celú pokožku tela, ale používala som ho raz za týždeň aj ako hydratačnú masku na tvár. Výsledok bol veľmi dobrý, zmizlo svrbenie, pálenie i pocit napnutej pokožky. 

Či by som odporučila tieto 2 produkty značky La Roche-Posay na základe vlastných skúseností? 

Za mňa áno, no najmä ľuďom, ktorí nemajú príliš suchú až atopickú pokožku. Oba výrobky sú univerzálne a vhodné pre celú rodinu, čo ocenia najmä ľudia, ktorí majú radi minimalizmus a nevyžívajú sa vo fľaštičkami preplnenej kúpeľni. Tiež je vhodné vziať si ich na dovolenku - v kufri nezaberú veľa miesta, stačia vám tieto dve veci a zubná kefka s pastou 🙂

#test_larocheposay

Dobrý deň, ďakujeme veľmi pekne za pozitívne slová! Sme veľmi radi, že Vám naše prípravky vyhovovali 🙂. Pekný deň od tímu La Roche-Posay.

20. nov 2017

Začni písať komentár...

Odošli