lulu_originally
14. aug 2021
611 

Kočíková poradňa s Ľudkou

"...

Ahojte mamičky a oteckovia,

volám sa Ľudmila Mišalová a ako ste si určite mnohé/ý z Vás všimli, od polovice Júla sa Vám snažím poradiť pri výbere toho správneho kočíka, práve pre Vás v Kočíkovej poradni.

Som mamou 3 synov, ktorá si život s deťmi nádherne užíva a moc si praje aby ste aj vy ostatný rodičia objavili to kúzlo. Som vyštudovaný technik BOZP a špecialistka pre Environment. Žijem neďaleko Žiliny a momentálne som na materskej dovolenke. Popri tom, som kreatívna duša a venujem sa umeleckej činnosti (kreslím obrazy a tvorím jedinečné kúsky oblečenia).

Kočíky sú mojou dlhoročnou vášňou a každodenným spoločníkom 😂. A preto som neváhala ani minútu a využila som ponúknutú šancu MK, realizovať sa popri materskej dovolenke a viesť pre Vás Kočíkovú poradňu a Kočíkopédiu. Svet je pre mňa nádherné miesto plné farieb, vôní, tvarov, chutí a nekonečných možností, ktoré si treba užiť. A ja by som bola veľmi rada, keby ste si ho užívali za pomoci toho správneho kočíka spolu so mnou.

Budem veľmi rada ak budete odoberať Kočíkovú poradňu, nájdete si čas na prečítanie mojich článkov, napr. len tak pri dobrej káve, koláčiku, atď. A ešte viac ma poteší ak sa zapojíte a pridáte Vaše osobné recenzie v Centre recenzií, k produktom a príslušenstvu nielen ku kočíkom, ktoré tam pre Vás aj s kolegami píšeme. Sama viem, ako vedia dobrý pomocníci uľahčiť niekedy aj krátku prechádzku z našimi láskami. Nieto ešte, keď sa s nimi chystáme na dlhší výlet. Za každú pridanú recenziu ku všetkým produktom máme pre Vás nachystanú odmenu vo forme ❤.

Chystám pre Vás pár noviniek, ale tie si zatiaľ nechám ako prekvapenie, aby ste sa mali na čo tešiť.

Som tu pre Vás, tak neváhajte a píšte! Som zvedavá, aké produkty a príslušenstvo by Vás zaujímalo a o ktorých by ste sa chceli o dozvedieť viac.

Prajem Vám krásny deň a príjemné kočíkovanie!
Vaša Ľudka
@lulu_originally

Zdravim Ludka, som rada ze sa na Vas mozem obratit. Kupili sme kocik Monza go z druhej ruky a zlomilo/odpadlo nam jedno predne koliesko (na malom hrbole v meste...) Je mi jasne ze uz bolo asi nalomene pred nami, ale teraz mam vseobecne nedoveru voci kolieskam. Ktory kocik ma "najodolnejsie"kolieska? Ale ktore sa daju najlepsie opravovat prosim?

27. aug 2021

@lunademonica ahoj, veľmi dobrá otázka mnohé z nás majú takýto častý problém. Napíš mi, prosím túto otázku do Kočíkovej poradne, aby tak mali možnosť aj ostatné mamičky ľahšieho vyhľadania pri takomto probléme. Budem sa tešiť na zasvietenie tvojej otázky v Kočíkovej poradni ❤

27. aug 2021

Veeeľmi sa teším, že máme v Kočíkovej poradni späť reálnu mamičku, ktorá odporúča od srdca a nie iba nové kočíky.

28. aug 2021

Začni písať komentár...

Odošli