93 / 427
    KURACIE MASKO NA ŽAMPIÓNOCH S NOVÝMI ZEMIAČIKMI

    RECEPT:
    kuracie stehná /horné alebo spodné/, čerstvé žampióny, maslo, olej, malé nové zemiaky, petrž.vňaťka, tymián, kečup, cesnak, kmín, ČK, soľ, cibuľa
    Na panvicu dáme olej a maslo a do rozpáleného vhodíme nakrájanú cibuľu. Orestujeme, pridáme kur.masko, osolíme, poprášime ČK a zakryté dusíme. V polovici pridáme kečup, tymián, mletý kmín, podusíme a pred koncom vsypeme na štvrťky nakrájané žampióny. Zakryté dusíme, pridáme prelisovaný cesnak a vodu, ak je málo. Medzitým si v šupke uvaríme malé zemiačiky, olúpeme, premiešame s petrželkou a podávame k masku.

    25. sep 2012