
107 / 446
GNOCCHI so žampiónovo syrovou omáčkou
m.a.r.t.i.n.a
autor@brnka Myslím že ano, nič také tam nie je, čo by nemohol. Kludne to môže s cestovinkou, alebo s kuracím maskom
Odpovedz
2. okt 2012
@m.a.r.t.i.n.a , mne sa prave paci presne tato kombinacia, starsi je v pohode a "vyvar" zo sampinonov bude snad aj pre mladsieho v poriadku (dufam, ze si niekto nemysli, ze som krkavcia matka)
Odpovedz
2. okt 2012
m.a.r.t.i.n.a
autor@brnka Prečo? 🙂
Odpovedz
2. okt 2012
Túto papku mám strašne rada 🙂
RECEPT:
čerstvé žampióny, šlahačková smotana, tavený syr, cibuľa, soľ, biele korenie /MČK/, soľčanka, hubový bujón, zemiakové gnocchi
Na masle opečieme cibuľku nakrájanú na polmesiačiky, pridáme žampióny, podlejeme troškou vody, rozdrvíme štvrťku hríbového bujónu a povaríme. Potom tam primiešame tavený syr, necháme rozpustiť, zalejeme smotanou, dosolíme, ovegetíme, okoreníme a necháme prejsť varom. Na hotové môžme posypať strúhaný parmazán