icon
151 / 446
VÝBORNÁ TORTIČKA
avatar

ajejeeej,ta teda aj vyzera vyborne..😉

Odpovedz
8. apr 2013
avatar

@atinag Aj chutí výborne 🙂

Odpovedz
8. apr 2013
avatar

Tak tento recpetik si prosim 🙂

Odpovedz
8. apr 2013
avatar

juuuj mnaam aj ja poprosim receptik 🙂

Odpovedz
8. apr 2013
avatar

Kočky, zajtra napíšem.

Odpovedz
8. apr 2013
avatar

wauuu..slinky sa mi zbiehaju🙂

Odpovedz
8. apr 2013
avatar

@chymenitta33 Ešte zostalo 🙂

Odpovedz
8. apr 2013
avatar
Odpovedz
8. apr 2013
avatar

@mexico_16
@soraya007

RECEPT:
Cesto: 4vajíčka, 3 1/2PL cukru, 2 1/2PL hl.múky, 1PL kakaa, 1kopcom kávová lyžička prášku do pečiva
Celé vajíčka s cukrom vyšlaháme do hustej peny, pridáme kakao a múku zmiešanú s PDP, cesto nalejeme do vymastenej a pomúčenej tortovej formy a pečieme na cca 160C.
Krém: 2dcl mlieka, 5dkg hl.múky, 3žĺtky, 2dkg kakaa, 12,5dkg práš.cukru, 20dkg masla
Všetko okrem masla uvaríme na hustú kašu, ktorú necháme vychladnúť a potom do nej zašlaháme maslo.
Sneh: 3 bielka, 17,5dkg pr.cukru. Bielka vyšlaháme, pridáme cukor a šlaháme nad parou do veľmi hustej peny /min.5min/

Na upečený korpus natrieme hrubšiu vrstvu kyslastého džemu, naň môžme poukladať mandarinky, broskyne, jahody alebo iné zavárané ovocie, ale nemusí byť, potom ide krém a hore naň pena.

Odpovedz
9. apr 2013
avatar

ďakujem a ake ovocie si použila ty?

Odpovedz
9. apr 2013
avatar

@mexico_16 Žiadne 🙂 ale nabudúce dám asi broskyne

Odpovedz
9. apr 2013
avatar

nezdalo sa ti bez ovocia?

Odpovedz
9. apr 2013
avatar

@mexico_16 Bola výborná aj bez, ale chcem vyskúšať aj to ovocie, môže to tam byť také osviežujúce

Odpovedz
9. apr 2013
avatar

@m.a.r.t.i.n.a Uz je v chladnicke..Ta cokoladova plnka je extra !!! Dakujem, si mi stale velkou inspiraciou🙂

Odpovedz
9. apr 2013
avatar

@mexico_16 No ty si aká šikovná, pred 3 hodinami som vložila recept 🙂)

Odpovedz
9. apr 2013
avatar

@m.a.r.t.i.n.a No hned ako si vlozila som uz aj isla robit 😀

Odpovedz
9. apr 2013
avatar

Je velmi jednoduchy a rychly 😀

Odpovedz
9. apr 2013
avatar

Na druhý deň je tá plnka ešte lepšia 🙂

Odpovedz
9. apr 2013