majka_3
8. apr 2018
510 

Môj relax – Testovanie značky Denkmit

Značku Denkmit som v domácnosti nepoužívala, nikdy ma jej kúpa nelákala. Toto testovanie ma však presvedčilo, že jej kúpa sa oplatí a určite jej využitie zaradím aj do mojej domácnosti.

Hlasná hudba a upratovanie, to je môj relax. Po príchode balíka s produktami sa mohol začať týždeň jarného relaxu 🙂 Sama doma, deti v škôlke a upratovanie mohlo začať hneď ráno. Rozhodla som sa začať s oknami.

Testovaný produkt č.1 – Denkmit Glasreinger, čistič na okná s rozprašovačom

Čistič na okná, zrkadlá, sklenené povrchy a iné hladké povrchy. Ja som ho vyskúšala ako prvé na oknách, aby sme dobre videli prichádzajúcich šibačov. Prostriedok nenecháva žiadne šmuhy a dobre sa s ním čistia aj vyschnuté dažďové kvapky. Po vyčistení okien som naplnila práčku. Veď kým sa bude prať, môžem testovať ďalej.

Testovaný produkt č.2 – Denkmit Vollwaschmittel Duo-Active-Caps, univerzálne pracie kapsuly

Testovaný produkt č.3 – Denkmit Weichspuler, avivážny prostriedok - mandlové kvety

Testovaný produkt č.4 – Denkmit Wascherparfum, vonné perličky Fresh

Testovaný produkt č.5 – Denkmit Farb- Und Schmutzfangtucher, utierky na zachytávanie farieb a nečistôt

Testovaný produkt č.6 – Denkmit Multi-Flecken-Vorwaschspray, sprej pred praním

Pracie prostriedky som využila všetky súbežne počas viacero praní. Sprej pred praním som používala hlavne na detské veci, keďže tie sú najviac znečistené či už kolená od trávy, alebo škvrny od potravín na tričku. V detskom prádlovom koši sa nachádza biele aj farebné oblečenie, čo bol dobrý test pre utierky na zachytávanie farieb a nečistôt. Praciu kapsulu som dávala vždy iba jednu na jedno pranie. Prádlo bolo vždy čisté a voňavé vďaka aviváži a vonným perličkám. Nestalo sa mi, že by som našla na prádle škvrny. Oceňujem aj dlho trvajúcu vôňu oblečenia. Ďalej zostávam v kúpelni.

Testovaný produkt č.7 – Denkmit Power-Reiniger, univerzálny čistič v spreji 

Využila som ho skoro na všetko a počas týždňa som ho skoro celý minula. Bez problémov odstráni vodný kameň, zvyšky mydla, hrdzu a všetku špinu v kúpelni. Čistila som s ním batérie, WC, vaňu, umývadlo a aj obklady. Vrelo odporúčam.

Testovaný produkt č.8 – Dekmit WC-Dufstein, WC vonné bloky

Ide o klasický vonný blok do WC, nemám mu čo vytknúť.

Testovaný produkt č.9 – Denkmit Hygiene-Spray, dezinfekčný sprej

Odstraňuje 99,99% baktérií, húb a špeciálnych vírusov. Veľmi som ocenila jeho možnosť využitia na textil, nakoľko máme v domácnosti aj zvieratá. Použila som ho aj na sedaciu súpravu, na ktorej nezostali žiadne stopy po použití.

Testovaný produkt č.10 – Denkmit Feuchte Allzwecktucher, univerzálne vlhčené utierky

Veľmi rada ich využívam na jedálenský stôl a rôzne drobné čistenia povrchov. Sú vždy po ruke a zanechávajú príjemnú vôňu.

Testovaný produkt č.11 – Denkmit Feuchte Mobel-Pflegetucher, vlhčené utierky na ošetrovanie nábytku

Mojím zvykom je utierať prach s handričkou, ale pre rýchle upratanie a ošetrenie dobre poslúžia aj vlhčené utierky. Ako predposlednú som si nechala svoju neobľúbenú činnosť – umývanie rúry.

Testovaný produkt č.12  - Denkmit Backofen- Und Grilleriniger, čistiaci prostriedok na rúry a gril

Nikdy rúru neumyjem tak, ako by som chcela, ale tento prostriedok ma príjemne prekvapil a v budúcnosti sa k nemu vrátim. Rúra zostala čistá a všetky usadeniny, pripálené nečistoty išli bez problémov dole. Ako poslednú aktivitu si nechávam poumývanie podláh v celom dome.

Testovaný produkt š.13 – Denkmit Allzweckreiniger, čistiaci prostriedok

V popise je síce uvedené, že je vhodný na všetky umývateľné povrchy, no ja som ho využila iba na podlahy. Žiadne šmuhy nezostali a príjemne vonia.

Na záver by som rada poďakovala tímu Modrého Koníka, že si ma vybrali pre testovanie a tým mi dopriali trochu relaxu po mojom 🙂

Ďakujem a pekný deň vám želá Mária.

#test_dm14

Začni písať komentár...

Odošli