icon
1 / 1
avatar

Domáca??

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@kvetiiiinka ano nao, poctivááá 🙂 a rýchlo hotová 🙂

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

Juj super môžem poprosiť receptík 🙂

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@majkasimko aj ja si poprosím recept 😉

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

aj ja poprosím🙂

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@majkasimko ďakujem 👍❤🍓

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@majkasimko a ten cream cheese si prosím ťa, aký dávala?

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@majkasimko aky syr pouzivas prosim, ja som tu na SK zatial ziaden vhodny nenasla

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@svetkaadamko
@kiska153 to je nieco ako mana-natierkove maslo bez prichute.

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

Ale ja by som kludne dala mascarpone alebo ricottu 🙂

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@domak2 ďakujem, ja viem čo je to cream cheese, chcela som len vedieť, aké konkrétne dala autorka 😉 ale to mascarpone môže byť tiež fajn 🙂

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@domak2 no ved práve raz som dala nátierkové, to bolo uplne hnusné... mascarpone zas neviem čo tomu dá tú pravú chuť

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@svetkaadamko ja som použila cream cheese classic z kauflandu 🙂

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@kiska153 ja som použila cream cheese classic z kauflandu 🙂 ale je aj philadelphia len ta je aj dost drahá .. alebo aj s mascarpone to bude určite vyborne alebo potom kombinácia mascarpone- tvaroh 🙂 ..

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

@kiska153 ja by som natierkove maslo nedavala .. to sa davalo kedysi ked sa u nas este crema cheese nedali zohnat 🙂 bud by som dala cream cheese alebo mascarpone alebo kombinaciu mascarpone-tvaroh 🙂

Odpovedz
14. jún 2017
avatar

Mňam 😀

Odpovedz
15. jún 2017